SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huippujalkapalloilijalle VAC-bannit CS2:ssa – Väittää olevansa syytön
  • Perttu
    Leinonen

Huippujalkapalloilijalle VAC-bannit CS2:ssa – Väittää olevansa syytön

julkaistu: 24.01.2024 12:15

Englannin Valioliigassa pelaavan Arsenalin sekä Brasilian maajoukkueen hyökkääjä Gabriel Jesus ilmoitti X:ssä saaneensa Valvelta VAC-bannit Counter-Strike 2-pelissä. Maalitykki väittää banniensa olevan perusteettomat ja perää Valvelta reagointia asiaan.

Counter-Strike on aina nauttinut huippusuosiota Brasiliassa ja useat jalkapallomaailman huippunimetkin pelaavat peliä. Hiljattain Saudi-Arabiaan pelaamaan siirtynyt Neymar Jr ja Manchester Unitedissa pelaava Casemiro tiedetään intohimoisiksi CS:n ystäväksi. Neymar Jr on nähty myös CS-katsomoissa, Brasiliassa pelattujen CS-majorien aikaan supertähti bongattiin katsomosta kannustamassa kotimaansa ylpeyttä FURIA:a.

Tiettävästi aikaisemmin jalkapallon supertähdet eivät ole kuitenkaan saaneet VAC banneja CS:n parissa. Gabriel Jesuksen X:ssä jakamassaan viestissä huippuhyökkääjä kertoo rangaistuksensa olevan virhe ja pyytää Valvea tarkastamaan asian.

CS2:ssa nähtiin jo yksi virheellisten bannien aalto, kun ohjainpäivityksiä tehneet käyttäjät saivat banneja syyttä suotta.

Gabriel Jesuksen bannien syytä ei tiedetä, mutta mieheltä löytyy pelistä myös useita kalliita skinejä. Brassipelaajan varaston arvo CS:ssä on noin 40 000 dollaria. Bannien ollessa voimassa Gabriel Jesus ei voi kuitenkaan tehdä varastolleenkaan mitään.

Lähde: Dexerto