SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Arsenal-jalkapalloilija Zinchenko riensi omistamansa CS-joukkueen apuun serverille – Nöyryytti huippunimet
  • Perttu
    Leinonen

Arsenal-jalkapalloilija Zinchenko riensi omistamansa CS-joukkueen apuun serverille – Nöyryytti huippunimet

julkaistu: 08.02.2024 22:00

Valioliigajoukkue Arsenalissa pelaava ukrainalainen Oleksandr Zinchenko on Counter-Strike joukkue PASSION UA:n omistaja. Nyttemmin hänet tunnetaan myös CS-pelaajana, kun omistaja hyppäsi auttamaan joukkuettaan tänään pelatussa YaLLa Compass Spring Contenders 2024 -turnauksen ottelussa.

PASSION UA pelasi kyseisessä ottelussa varsin nimekästä BLEED Esportsia vastaan, jossa pelaavat mm. Hampus “Hampus” Poser ja Tsvetelin “CeRq” Dimitrov.

BLEED voitti ottelun avauskartan Infernon 13-8 ja toinen kartta oli myös menossa kovaa vauhtia BLEED:n suuntaan, kun se johti sitä jo 5-0.

Tässä vaiheessa Zinchenko riensi hätiin, kun Eduard “zeRRoFIX” Petrovskyi ei pystynyt jatkamaan ottelua johtuen ilmeisesti teknisistä ongelmista.

Zinchenko asteli sisään servulle suhteellisen näyttävästi, kun hän pamautti kaksi pääosumaa heti ensimmäisellä kierroksella Desert Eagle-pistoolilla.

Jalkapallon supertähden hypättyä servulle teki PASSION UA loisteliaan comebackin ja kairasi Ancientista voiton jatkoajan jälkeen 16-12. Zinchenko keräsi karttaan 12 tappoa, joista kuusi oli pääosumia ja hänen ratingikseen muodostui 0.95.

Varamiehinen ukrainalaisjoukkue haastoi BLEED:n tosissaan vielä kolmannessakin kartassa Anubiksessa, mutta joutui taipumaan lopulta 13-11.

Kolmannessa kartassa Zinchenko kirjautti 10 tappoa, joista puolet jälleen pääosumilla. Rating oli hieman heikompi kuin Ancientissa sen ollessa 0.78.

Zinchenkolta löytyi HLTV:n profiili jo entuudestaan, sillä on pelasi vuonna 2022 hyväntekeväisyysottelussa, jossa tuettiin Ukrainaa sen jälkeen, kun Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainaan.

Lähde: HLTV