SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhut oikeassa: CS:GO-lupaus siirtyy huippujoukkueeseen — Aleksib:n tilanne epävarma
  • Onni
    Koponen

Huhut oikeassa: CS:GO-lupaus siirtyy huippujoukkueeseen — Aleksib:n tilanne epävarma

julkaistu: 10.12.2021 13:08

Ranskalaissivusto 1pv.fr:n mukaan kahden huippujoukkueen Natus Vinceren ja G2:n välillä käydyt monta viikkoa kestäneet neuvottelut 16-vuotiaasta huippulupauksesta Ilya “m0NESY” Osipovista ovat tuottaneet tulosta.

Sivusto kertoo, että Osipov tulee siirtymään G2:een noin 600 000 dollarin siirtosummalla. Venäläislupaus on pelannut Natus Vinceren akatemiajoukkueessa melkein kaksi vuotta, saavuttaen viimeisimpänä WePlay Academy League Season 2:n toisen sijan.

Maailman kolmanneksi parhaaseen joukkueeseen siirtyminen on 16-vuotiaalle suuri askel, ja jää nähtäväksi pystyykö hän suorittamaan korkeimmalla tasolla.

G2 on pelannut melkein koko vuoden ilman varsinaista AWP-pelaajaa penkitettyään maaliskuussa Kenny “kennyS” Schrubin, joten Osipov tulee suureen tarpeeseen.

Huhujen mukaan G2 olisi kiinnostunut myös OG:n suomalaiskapteenista Aleksi “Aleksib” Virolaisesta. Ilmeisesti OG ei kuitenkaan ole halukas myymään joukkueen keulakuvaa, joten siirto vaikuttaa hankalalta.

G2:n pelaajista François “AmaNEk” Delaunay tulee todennäköisesti tekemään venäläiselle tietä, Audric “JACKZ” Jugin pysyessä joukkueessa. Ranskalaiskaksikko on joukkueen heikoin lenkki, ja myös Jug joutuu varmasti väistymään paikaltaan G2:n löytäessä sopivan korvaajan.

Lähde: 1pv.fr, HLTV.org

Kuvalähde: NAVI

Tuoreimmat uutiset: