SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: Vitality laajentamassa CS:GO-kokoonpanoaan – Jopa neljä ehdokasta!
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Huhu: Vitality laajentamassa CS:GO-kokoonpanoaan – Jopa neljä ehdokasta!

julkaistu: 26.09.2020 11:30

HLTV:n rankingin sijalla #1 sijaitseva Team Vitality on ranskalaiselle 1PV.FR-sivustolle neLendirektin julkaiseman raportin mukaan laajentamassa CS:GO-kokoonpanonsa kokoa.

CS:GO-joukkueiden kokoonpanojen kokona on yleisesti pidetty viittä pelaaja, viimeisen vuoden aikana tähän on kuitenkin tullut muutos. Näistä etenkin Astralis ja ENCE ovat vetäneet paljon mediahuomiota puoleensa.

Astralis kiinnitti tänä vuonna Patrick “es3tag” Hansenin ja Lucas “Bubzkji” Andersenin laajentaen seitsemään pelaajaan. Elias “Jamppi” Olkkosen siirryttäessä SJ Gamingin riveistä ENCEen, vuorotteli Olkkonen ja Sami “xseveN” Laasanen turnauksittain. Nykyään xseveN kuitenkin edustaa HAVUa.

Kyseisen raportin mukaan Vitalityn tähtäimessä on saada kuudes pelaaja, jonka ajoittain käyttö mahdollistaisi muiden pelaajien lepuuttamisen. Tällä hetkellä joukkue ja organisaatio pohtivat neljää eri pelaajaa kyseiseen rooliin.

Ali “hAdji” Haïnouss

Urallaan muun muassa Envyä, The Imperialia, 3DMAXia, Windigoa, sekä LDLC:tä edustanut hAdji on listan nimekkäin ja kokenein pelaaja. 24-vuotiaan ranskalaisen rifle-pelaajan kokemuksesta huolimatta pelin huipputasolle murtautuminen ei ole toistaiseksi onnistunut.

Hän oli lähellä Vitalityyn liittymistä jo maaliskuussa, kun äskettäin Cloud9:iin liittynyt Alex “ALEX” McMeekin päätti penkittää itsensä. Joukkue kuitenkin valitsi Kévin “misutaaa” Rabierin hAdjin sijasta.

Nabil “Nivera” Benrlitom

19-vuotias Nivera puolestaan tunnettiin pitkään ainoastaan  legendaarisen Adil “ScreaM” Benrlitomin veljenä. Maaliskuussa 2020 Niveran onnistui kuitenkin murtautua Team Hereticsin kokoonpanoon.

Bryan “Maka” Canda

Toinen Hereticsiä edustava pelaaja Vitalityn tähtäimessä on Maka, joka ei suuren yleisön tietoisuuteen ollut onnistunut pääsemään ennen vuotta 2018. Tuolloin hän liittyi 3DMAXiin ja 2 vuotta myöhemmin Hereticsiin.

Nicolas “Keoz” Dgus

Listan viimeinen, ja ainut pelaaja joka ei pelaa ranskaa puhuvassa joukkueessa tällä hetkellä on Keoz. 19-vuotias lupaus Belgiasta on viettänyt viimeisen vuoden venäläkäisessä K23:a (entinen Syman Gaming).

Vitalityn nykyinen kokoonpano:

Dan “apEX” Madesclaire
Cédric “RpK” Guipouy
Mathieu “ZywOo” Herbaut
Richard “shox” Papillon
Kévin “misutaaa” Rabier

Lähde: 1PV.FR
Artikkelikuva: hAdji Twitter