SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: Kaikkien aikojen parasta valmentajaa ei bännätty kohutun bugin käytöstä huolimatta
  • Onni
    Koponen

Huhu: Kaikkien aikojen parasta valmentajaa ei bännätty kohutun bugin käytöstä huolimatta

julkaistu: 11.05.2022 09:00

Venäläinen CS:GO-persoona Alexey “OverDrive” Birukov jakoi Twitter-käyttäjällään toissa yönä uutta tietoa ESIC:n valmentajabugitutkinnasta.

Hänen mukaansa tanskalainen Danny “zonic” Sørensen oli ESIC:n viimeisimmässä lausunnossa mainittu neljäs valmentaja, joka ei kuitenkaan joutunut toimitsijakieltoon, sillä hänelle sattui bugin lievin variantti. Tällä hetkellä ranskalaista Vitalitya luotsaava Sørensen auttoi tanskalaisjoukkue Astralista voittamaan neljä major-turnausta ja pitämään maailman parhaan joukkueen paikkaa yli vuoden.

Birukovia voi pitää luotettavana lähteenä, sillä hän tiesi myös kolmen bännätyn valmentajan nimet ennen ESIC:n virallista lausuntoa.

ESIC:n lausunnossa neljännen valmentajan rankaisematta jättäminen on perusteltu näin:

“On huomattava, että koska tämä variantti [kolmannen persoonan-bugi] on luonteeltaan suhteellisesti lievempi, osallistujia, joita syytetään käytännesääntöjen rikkomisesta kolmannen persoonan-katsojabugin takia, EI ole erotettu ESIC:n jäsentapahtumista, kunnes syytteet on selvitetty.

Lisäksi on tärkeää huomata, että tämä variantti ja siihen liittyvät syytteet koskevat yhtä osallistujaa tulevassa Antwerpenin majorissa, joka alkaa maanantaina 9. toukokuuta. Komissaari katsoo, että kielto olisi epäreilu osallistujaa kohtaan, ja että hänen väliaikainen sulkemisensa turnauksesta tässä vaiheessa olisi kohtuuton seuraus, joka vaikuttaisi osallistujan lisäksi myös hänen tiimiinsä.”

Lausunnossa mainittu “kolmannen persoonan-bugi” on katsojabugin varianteista uusin. Näkökulman avulla katsoja voi liikuttaa hiirtä ja nähdä paikkoihin, joita normaalista ensimmäisen persoonan kulmasta ei näe. Videon bugista näkee alla olevasta videosta.

Lähde: ESIC, ABOverDrive, luismmira, escorenews

Kuva: Jak Howard