SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: Jättisiirto käsillä? – FaZen CS:GO-tähti suuntaamassa G2 Esportsiin
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Huhu: Jättisiirto käsillä? – FaZen CS:GO-tähti suuntaamassa G2 Esportsiin

julkaistu: 18.09.2020 19:19

Vuodesta 2017 asti FaZe Clania edustanut bosnialainen CS:GO-tähti, Nikola “NiKo” Kovač on ollut kuuma puheenaihe viimeaikoina. Joukkueen omaamasta tulivoimasta huolimatta tulokset ovat olleet vaihtelevia jo pitkään.

Altavastaajan asemassa olleelle Cloud9:lle yli kaksi vuotta sitten hävityn ELEAGUE Major: Boston 2018 -finaalin jälkeen FaZe on ollut kokoonpanomuutosten pyörteissä. NiKo onkin toiminut joukkueen pelinsisäisenä johtajana jo pitkään.

Monet ovat pitäneet tätä syynä FaZen heikolle suorittamiselle, ja olettavat NiKon olleen päävastuussa kyseenalaisista pelaajamuutoksista. HLTV:n ja 1pv.fr:n tuoreiden raporttien mukaan NiKo olisi nyt viimein jättämässä FaZe Clanin ja siirtymässä G2 Esportsiin.

G2-siirto toteutuessaan olisi erittäin mielenkiintoinen. NiKon siirtosumma tulisi nimittäin olemaan yksi CS:GO-historian suurimpia, joukkueessa pelaa NiKon serkku Nemanja “huNter-“ Kovač, ja G2 on tähän asti ollut yksi vuoden 2020 vahvimpia suorittajia.

Nyt edessä kuitenkin on ESL Pro Leaguen 12. kauden pudotuspelien ulkopuolelle jääminen, ja muuten Euroopan turnauksissa vahvasti esiintynyt joukkue on joutunut taipumaan finaaleissa kerta toisensa jälkeen.

Tällä hetkelle loogisin pelaaja tekemään tilaa NiKolle olisi François “AmaNEk” Delaunay, HLTV:n mukaan siirto tulee tapahtumaan seuraavien viikkojen aikana ja organisaatiot ovat jo aloittaneet neuvottelut.

Lähde: HLTV
Artikkelikuva: NiKon Twitter-tili