SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: Entinen pomo velkaa tuhansia dollareita CS:GO-pelaajille
  • Aleksi
    Majander

Huhu: Entinen pomo velkaa tuhansia dollareita CS:GO-pelaajille

julkaistu: 25.07.2020 10:45

Counter-Strike-joukkueestaan tunnettu Epsilon Esports nousi tällä viikolla otsikoihin, kun useat organisaation entiset jäsenet valittivat maksamattomista palkoista.

Maksamattomien palkkojen taustalla on ilmeisesti Epsilonin entinen toimitusjohtaja Greg Champagne, joka korvattiin vuoden alussa organisaation uudistuksen myötä. Dot Esportsin saamojen tietojen mukaan Champagne aloitti viime lokakuussa puuttuvien palkkojen takaisinmaksun, mutta ainakin FaZen tähtipelaaja Broky, Endpointin robiin ja Complexityn valmentaja keita kertovat organisaation olevan velkaa heille.

Broky kertoo agenttinsa Samy Bessin kautta, että Epsilon on yhä velkaa noin kuusi tuhatta dollaria palkkoja huhtikuusta heinäkuuhun 2019. Robiin puolestaan kertoo, että organisaatio on hänelle velkaa noin 1700 dollaria, eli yhden kuukauden palkan. Hänen mukaansa Champagne ei ole ottanut yhteyttä asian tiimoilta sitten syyskuun 2018, kun lähti organisaatiosta.

Robiinin kanssa Epsilonissa pelannut brittiläinen Kia “Surreal” Man kertoi Dot Esportsille, että maksuviivästykset olivat yleisiä Champagnen aikaan. Ongelmistaan huolimatta Surreal kertoo, että on saanut kaikki palkkansa organisaatiolta.

”Minun kokemukseni Epsilonista ei luultavasti ole yhtä paha kuin monilla. Eniten minua häiritsi Champagnen hitaus vastata kysymyksiin pelaajavaihdoista ja palkoista, millä oli todella huono vaikutus joukkuehenkeen. Lopulta Champagne vain katosi kokonaan toiminnasta”, Man ketoo.

Anonyymeina esiintyvä entinen Epsilon-pelaaja kertoi Dot Esportsille, että Champagne suosi usein tähtipelaajiaan ja maksoi näiden palkat aina ajallaan.

Lähde: Dot Esports
Artikkelikuva: Epsilon