SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: ENCE havittelee tanskalaiskaksikkoa CS:GO-joukkueeseensa
  • Kaapo
    "ssenegal"
    Martinmäki

Huhu: ENCE havittelee tanskalaiskaksikkoa CS:GO-joukkueeseensa

julkaistu: 08.01.2021 08:00

E-urheilusivusto Dbltap.comin reportteri Jared “Dekay” Lewisin mukaan suomalaisorganisaatio ENCE on neuvotteluissa tanskalaiskaksikko Marco “Snappi” Pfeifferin ja Thomas “TMB” Bundsbækin kanssa liittymisestä CS:GO-joukkueeseensa.

Snappi on kaksikosta tunnetumpi. 30-vuotias pelinsisäinen johtaja on edustanut urallaan useita joukkueita. Snappi on ollut c0ntact Gamingin rosterissa viime kesäkuusta asti. Sitä ennen hän on pelannut muun muassa Heroicissa, FunPlus Phoenixissa sekä OpTic Gamingissa.

AGF Esportissa pelaavaa TMB:tä pidetään yhtenä Tanskan suurimmista CS-lupauksista. Aiemmin mies on edustanut myös Copenhagen Flamesia.

Torstaina SJ Gaming tiedotti myyneensä Tuomas “SADDYX” Louhimaan, mutta hänen tulevaa osoitettaan ei vielä kerrottu. On mahdollista, että myös SADDYX liittyy ENCEen.

ENCEn CS:GO-joukkueessa ei ole koskaan aiemmin ulkomaalaisia pelaajia. Tällä hetkellä ENCEn aktiivisessa rosterissa on vain kolme pelaajaa. Jos kaikki siirrot tapahtuvat, olisi ENCEn rosteri seuraavanlainen:

Aleksi “allu” Jalli
Joonas “doto” Forss
Elias “Jamppi” Olkkonen (Ei voi osallistua majoreille)
Tuomas “SADDYX” Louhimaa
Marco “Snappi” Pfeiffer
Thomas “TMB” Bundsbæk

Lähde: Dbltap
Kuva: Thomas Fredriksson