SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huomattava CS:GO-siirto käsillä? – Australialaistähti Complexityyn
  • Sauli
    Rautiainen

Huomattava CS:GO-siirto käsillä? – Australialaistähti Complexityyn

julkaistu: 13.10.2020 10:00

Huhujen mukaan CS:GO-joukkue Complexity on ostamassa Justin “jks” Savagea australialaiselta 100 Thieves -joukkueelta. Ilmoitus osuu pari viikkoa sen jälkeen, kun joukkueen nuori tähti Owen “oBo” Schlatter jättäytyi kokoonpanosta palatakseen kotiinsa Yhdysvaltoihin.

Jks ehti olla 100 Thievesin jäsen lokakuusta 2019; siitä asti, kun organisaatio osti entisen Renegadesin miehistön. Niin tämä kuin edellisvuosi on ollut aussille nousujohteinen ja hän olikin uutissivusto HLTV:n vuoden 2019 parhaiden pelaajien listauksessa sijalla 15. 100 Thieves kuitenkin ilmoitti eilen jättäytyvänsä sivuun CS:GOsta.

Complexity on ollut kuuma nimi keväästä asti, joukkueen voittaessa muun muassa Blast Premier turnauksen kesäkuussa. Menestyksestä johtuen oBon lähtö joukkueesta osui vaikeaan kohtaan. Hän oli nouseva nimi ja lähtö osui ESL Pro Leaguen pudotuspeleihin.  Joukkueen fanit huokaisevat varmasti helpotuksesta Jks tasoisen pelaajan ottaessa hänen paikkansa.

Jks, jonka rating on tällä hetkellä 1.16, jättää nyt siis australialaisen 100 Thievesin muiden pelaajien tapaan ja siirtyy todennäköisimmin uusiin haasteisiin Complexityssa.

Kuva: JKS