×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hopeamitalin jälkeen turnauksen jaetulle viimeiselle sijalle – FURIA voitti OG:n Blast Premierissä 2-1
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 10.12.2020 17:57

Eilen BLAST Premier: Fall 2020 -turnauksen alempaan sarjaan tippunut Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG kohtasi brasilialaisen FURIAn.

Ensimmäisenä karttana pelatiin Furian valitsema Inferno. OG aloitti voittamalla pistoolikierroksen CT:n puolella. Ensimmäinen puolisko sujui joukkueilta tasaisesti. OG aloitti voittamalla viisi kierrosta putkeen, jota seurasi Furian kuuden kierroksen voittoputki. Furia onnistui kuitenkin ottamaan pientä välimatkaal loppua kohti, voittaen ensimmäisen puoliskon 9-6. Puolien vaihduttua Furia voitti pistoolikierroksen. Toinen puolisko ei sujunut OG:lta läheskään yhtä hyvin. Joukkue tuntui jäävän jatkuvasti brasilialaisten jalkojen alle. Furia voitti ensimmäisen kartan luvuin 16-9.

Toisena karttana nähtiin OG:n valitsema Mirage. Furia aloitti toisen kartan voittamalla pistoolikierroksen CT:n puolella. OG hallitsi toista karttaa huomattavasti paremmin, kuin ensimmäistä. OG onnistui voittamaan ensimmäisen puoliskon vahvalla 10-5 tuloksella. Puolien vaihduttua OG voitti pistoolikierroksen. Tätä seurasi jälleen vahva puolisko eurooppalaisille. Furia onnistui voittamaan useamman kierroksen, kuin ensimmäisellä puoliskolla, muttei se riittänyt tarpeeksi pitkälle. OG päätti toisen kartan 16-13 tuloksella.

Kolmas kartta oli Nuke. OG aloitti kartan voittamalla pistoolikierroksen CT:n puolella. Viimeisen kartan ensimmäinen puolisko alkoi tasaisesti. Brasilialaiset alkoivat kuitenkin nousta kierrospisteissä loppua kohti vahvasti, heidän voittaessa jopa kuusi kierrosta putkeen. Furia päätti ensimmäisen puoliskon 9-6 tuloksella. Puolien vaihduttua OG voitti jälleen pistoolikierroksen. OG onnistui tasoittamaan kierrospisteissä toisen puoliskon alkuvaiheilla. Furia oli kuitenkin loppua kohti vahvempi. Furia voitti viimeisen kartan luvuin 16-12.

Ottelun voittanut Furia jatkaa turnauksen alemmassa sarjassa eteenpäin. Seuraavaksi joukkue kohtaa Team Vitalityn ja Natus Vinceren välisen ottelun häviäjän. Ottelun hävinnyt OG joutuu valitettavasti tyytymään turnauksessa jaettuun viimeiseen sijaan Mousesportsin kanssa.

Kuvalähde: Blast Premier