SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Heroicin CS:GO-pelaajalla koronatartunta – Joukkue pelaa Kölnin huipputurnauksen karanteenissa
  • Onni
    Koponen

Heroicin CS:GO-pelaajalla koronatartunta – Joukkue pelaa Kölnin huipputurnauksen karanteenissa

julkaistu: 07.07.2021 21:00

Heroic ilmoitti tiistaina, että joukkueen pelaaja on saanut positiivisen testituloksen COVID-19-testistä. Organisaatio ei kuitenkaan kertonut pelaajan nimeä, ja pyysi yhteisöä ja fanejaan kunnioittamaan pelaajien yksityisyyttä, jotta he voivat keskittyä huomenna alkavaan IEM Cologne 2021 -turnaukseen.

Positiivinen testitulos tarkoittaa kuitenkin sitä, että joukkue joutuu pelaamaan turnauksen karanteenissa hotellilta. Kyseinen turnaus on CS:GOn ensimmäinen LAN-turnaus sitten IEM Katowice 2020:n, joka pelattiin viime vuoden helmikuussa. Tämän jälkeen LAN-turnausten järjestäminen on ollut mahdotonta COVID-19-pandemian takia.

ESL:n mukaan kyseinen pelaaja ei ole ollut lähikontaktissa muiden joukkueiden pelaajien tai turnauksen henkilökunnan kanssa.

Heroicin lisäksi myös Spirit on pelannut esiturnauksen otteluita hotellista myöhäisen saapumisen vuoksi. Virtus.pro saattaa joutua samaan tilanteeseen myöhästymisen vuoksi. Hotellihuoneista pelaavat joukkueet pelaavat kuitenkin samalla LAN-yhteydellä kuin muutkin, joten yhteyshaittoja ei ole.

Lähde: HLTV.org

Kuvalähde: Heroic

Tuoreimmat uutiset: