Heroic yllätysvoittoon ESL One -finaalissa – Ranskalaistitaani kaatui kevyesti
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 01.09.2020 11:00

CS:GOn Euroopan suurturnaus ESL One: Cologne päättyi sunnuntaina. Finaaliottelussa toisensa kohtasivat tanskalainen Heroic ja ranskalainen Team Vitality, jotka taistelivat mestaruustittelin lisäksi turnauksen 150 000 dollarin ja 800 ESL Pro Tour -pisteen pääpalkinnosta.

Maailman toiseksi parhaana joukkueena pidetty Team Vitality oli ottelun selvä ennakkosuosikki. Olikin siis varsin yllättävää, että Heroic vei avauserän (Mirage) varsin vaivattomasti: erä päättyi 16-7-tilanteeseen tanskalaisjoukkueen hyväksi.

Toisessa erässä (Inferno) Team Vitalityn onnistui laittaa vastustajalleen paremmin kampoihin, mutta tulos jäi silti lyhyeksi. Heroicin kahdeksan pisteen voittoputki erän lopussa kantoi nämä voittoon tuloksella 16-13, ja ainoastaan yhden erävoiton päähän mestaruudesta.

Kolmas ja ratkaiseva erä (Nuke) ei sekään riittänyt Heroicin nujertamiseen. Joukkue hallitsi käytännössä koko erää ja päätti sen voitokkaana 16-9-tuloksella. Koko ottelu päättyi täten tulokseen 3-0 Heroicin hyväksi.

Team Vitality palkittiin toisesta sijastaan 50 000 dollarilla. Jaetulle 3.-4. sijalle ylsivät G2 Esports ja Ninjas in Pyjamas, jotka palkittiin 25 000 dollarilla.

Lähde. HLTV Kuvalähde: Heroic