SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Heroic kruunattiin EPL:n voittajaksi – Tanskalaiskonkari päätti finaalin huikeaan yksilösuoritukseen
  • Onni
    Koponen

Heroic kruunattiin EPL:n voittajaksi – Tanskalaiskonkari päätti finaalin huikeaan yksilösuoritukseen

julkaistu: 12.04.2021 12:21

ESL Pro League Season 13 saatiin päätökseen eilen, kun tanskalainen Heroic ja venäläinen Gambit kohtasivat paras viidestä formaatilla pelatussa finaalissa.

Pelatut kartat olivat Inferno (Heroic), Vertigo (Gambit), Train (Heroic), Overpass (Gambit) ja Mirage.

Kumpikaan joukkue ei ollut hävinnyt yhtäkään ottelua koko turnauksen aikana, ja finaalista odotettiin hurjan tasaista. Esimakua tulevasta saatiin jo ensimmäisessä kartassa, kun Heroic nousi 4-11 tappioasemasta voittoon jatkoajalla luvuin 19-17.

Vertigo oli alusta loppuun Gambitin dominointia, ja he voittivat kartan 16-3.

Todellinen kamppailu nähtiin kuitenkin kolmannessa kartassa Trainissa, kun uskomaton trilleri kesti jopa neljä jatkoaikaa ennen kuin Heroic vei kartan erin 28-26.

Gambit tasoitti ottelusarjan Overpassissa, ja seuraavana pelattiin koko turnauksen viimeinen kartta, Mirage.

Heroic otti ensimmäiselle puoliskolle 13-2 murskajohdon, ja peli alkoi näyttää selvältä. 15-6 tilanteessa tapahtui kuitenkin jotain uskomatonta. Heroic oli säästökierroksella, ja heidän pelinsisäinen johtajansa Casper “cadiaN” Møller jäi yksin neljää pelaajaa vastaan pelkällä P250 pistoolilla ilman suojuksia. Hän onnistui kiertämään Gambitin tarkkuuskivääripelaajan taakse, eliminoi hänet veitsellä, ja jollain ihmeellä voitti koko kierroksen. Videon tilanteesta voi katsoa alta:

Heroic voitti näin ollen koko turnauksen, eikä joukkue ole hävinnyt yhtäkään ottelua uudella kokoonpanollaan:

Koko turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP) valittiin ansaitusti Gambitin 18-vuotias Sergey “Ax1Le” Rykhtorov, joka saavutti turnauksen aikana komean 1.28 ratingin.

Kuvalähde: ESL

Tuoreimmat uutiset: