SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähtijoukkue aloitti oikeustoimet kohuvalmentajaansa vastaan – Epäillään törkeistä rikkeistä
  • Onni
    Koponen

CS-tähtijoukkue aloitti oikeustoimet kohuvalmentajaansa vastaan – Epäillään törkeistä rikkeistä

julkaistu: 29.07.2021 19:00

Advertisement

Heroic on aloittanut oikeustoimet ja erottanut CS:GO valmentajansa Nicolai “HUNDEN” Petersenin, organisaatio ilmoittaa Twitterissä.

Twiitin mukaan Peterseniä ei otettu mukaan IEM Köln 2021 -turnaukseen luottamuspulan takia. Tämän jälkeen hän “esti joukkueen jäsenten pääsyn kansioon, joka sisälsi CS:GO-strategioita”.

Tutkimusten mukaan Petersen jakoi luottamuksellista tietoa strategia-kansiosta joukkueen merkittävälle kilpailijalle, joka kilpaili samaan aikaan Kölnin huipputurnauksessa. Heroic pitää kyseistä temppua törkeänä sopimusrikkeenä, ja he ovat näin ollen irtisanoneet Petersenin sopimuksen. Organisaatio on myös aloittanut oikeustoimet häntä vastaan kotimaassaan Tanskassa.

Petersen oli viime syksynä myrskyn silmässä, kun hän jäi kiinni surullisen kuuluisan valmentajabugin käytöstä. Petersen sai tapauksesta tuolloin 12 kuukauden toimitsijakiellon, joka lyhennettiin myöhemmin kahdeksaan kuukauteen.

ESL:n vanhempi varapääjohtaja Ulrich Schulze twiittasi kantansa tilanteeseen hetken päästä.

Neljän twiitin ketjussa hän kertoo, että “vaikka Petersen oli jakanut oikeudet Heroicin CS:GO strategia-kansioon ennen IEM Köln 2021:tä, sitä ei kuitenkaan oltu avattu tai tarkasteltu oikeuksien saajan toimesta. Tämän takia tapahtumilla ei ollut merkitystä turnauksen kilpailulliseen eheyteen.”

Myös ESIC kommentoi tilannetta lyhyesti turhan spekuloinnin lopettamiseksi. ESIC jatkaa kuitenkin tilanteen tutkintaa.

Petersen itse sivusi asiaa eilen, kun hän kertoi ettei tule jatkamaan Heroicin valmentajana.

Lähde: Heroic, ESL, ESIC, HLTV.org

Kuvalähde: ESL

Tuoreimmat uutiset: