SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVUn voittokulku katkesi BLASTissa – Jatkaa pudotuspeleihin lohkokakkosena
  • Aleksi
    Majander

HAVUn voittokulku katkesi BLASTissa – Jatkaa pudotuspeleihin lohkokakkosena

julkaistu: 13.05.2020 15:00

Puolalaisen Fantasyexpon järjestämä ja turnausjätti BLASTin sponsoroima BLAST Premier jatkui eilen B-lohkon ratkaisuotteluilla. 30 000 dollarin tarkoituksena on tarjota pienemmille joukkueille mahdollisuus tuoda nimeään esiin. Suomalainen HAVU lähti turnaukseen yhtenä selkeistä ennakkosuosikeista voitettuaan aiemmin 100 000 dollaria Flashpointin ensimmäisellä kaudella.

HAVU avasi turnauksen vahvasti voittamalla ensimmäisenä pelipäivänä kaikki kolme otteluaan. Lohkon ratkaisuottelut eivät kuitenkaan osoittautuneet yhtä helpoiksi. Päivän ensimmäisessä ottelussa HAVU kohtasi puolalaisen AGOn Dust2:ssa. Tiukka ottelu eteni aina jatkoajalle asti ennen kuin suomalaisten onnistui voittaa kartta luvuin 19-17. Toisessa ottelussa norjalainen Nordavind vei pelin myös jatkoajalle ja tällä kertaa oli HAVUn vuoro hävitä luvuin 16-19.

HAVUn viimeinen ottelu sinetöi lohkon järjestyksen, kun jo jatkosta pudonnut portugalilainen Giants yllätti suomalaiset voittamalla Nuken luvuin 16-12. Voitto AGOsta riitti kuitenkin varmistamaan HAVUlle toisen sijan lohkoista ja paikan pudotuspeleihin.

HAVU:n pudotuspelivastustaja selviää tänään, kun C-lohko pelaa viimeiset ottelunsa. Lohkon tulokset ovat vielä aivan auki, mutta tämänhetkisten sijoitusten mukaan HAVU:n oletettava vastustaja on espanjalainen Movistar Riders, joka johtaa lohkoaan 3-0 tuloksella.

Turnauksen lohkovaihe pelataan loppuun tänään ja huomenna, minkä jälkeen joukkueet pääsevät valmistautumaan pudotuspeleihin. Pudotuspelien tarkkaa aikataulua ei ole vielä julkistettu, mutta mitä luultavimmin ottelut pelataan ensi viikon aikana.

Artikkelikuva: Flashpoint