SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVUn pudotuspelit CS-miljoonaliigassa käynnistyvät – Lue Lasse “ZOREE” Urosen mietteet
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVUn pudotuspelit CS-miljoonaliigassa käynnistyvät – Lue Lasse “ZOREE” Urosen mietteet

julkaistu: 10.04.2020 09:29

Flashpointin kaksi lohkovaihetta ovat olleet HAVU:lta huippusuoritus. Suomalaisjoukkue palaa tänään taas palvelimelle, kun sitä vastaan asettuu amerikkalainen Chaos Esports Club. Saimme suomalaisjoukkueen AWP-pelaaja Lasse “ZOREE” Uroselta kommentteja turnauksen kulusta tähän mennessä ja odotuksista tulevasta.

Mietteitä Flashpointin alkulohkoista ja koronaviruksen vaikutuksesta niiden kulkuun?

– Lohkovaihe meni meidän osalta tosi hyvin, ei oo oikeen mitää valittamista mistään. Pelattiin hyvää countterii ja parannettiin suorituksia turnauksen edetessä.

– Korona ei oikeestaan niin suuresti oo vaikuttanut meidän peliin, ollaan totuttu pelaa paljon online-pelejä muutenkin. Ainut haittapuoli on, ettei oikein voi tehdä mitään muuta, kun olla airbnb kämpässä vuorokauden ympäri.

Odotukset pudotuspelien avausottelulle ja kuka tulee vastaan voittajien ottelussa mikäli Chaos kaatuu? Odotatko Owen “smooya” Butterfieldin lähdöllä olevan suuri vaikutus?

– Hyvällä itsevarmuudella voin sanoa, että hoidellaan Chaos-peli helposti 2-0 ilman mitään ongelmia. Smooya oli aika iso osa niitten jengii omasta mielestäni, joten se on aika iso downgrade sen lähtemisen jälkeen.

– Veikkaan, että MIBR tulee vastaan hyvin suurella todennäköisyydellä. Orgless on kyllä pelannut iha hyvin ja todennäköisesti ne tullaan pickkaamaan lähitulevaisuudessa, jos jatkavat samalla kokoonpanolla jatkossakin.

Minkä joukkueen odotat tulevan finaalissa vastaan mikäli HAVU tiensä sinne taistelee. Kolmas kohtaaminen MAD Lionsin kanssa?

– MAD Lions on pelannut kokoajan paremmin, joten luulen, että he ovat finaalissa vastassa. Mennään kuitenkin peli kerrallaan ja kattellaan sitten, kun sen aika koittaa.

Lopuksi Uronen vielä kuittaa ESL Pro League -karsinnoista kysyttäessä, ettei niistä ole juuri tietoa vielä tullut. Keskittyminen on myös vielä täysin Flashpoint-pudotuspeleissä.

HAVUn ja Chaoksen välinen taisto alkaa tänään perjantaina kello 20 Flashpointin virallisella Twitch-kanavalla.

Artikkelikuva: HAVU