SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVUn matka kohti Flashpoint-pudotuspelejä jatkuu tänään – Vastassa Team Envy kello 23
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVUn matka kohti Flashpoint-pudotuspelejä jatkuu tänään – Vastassa Team Envy kello 23

julkaistu: 31.03.2020 11:00

HAVU sijoittui Flashpointin ensimmäisessä vaiheessa A-lohkon toiseksi. Viime perjantaina liigan toisen vaiheen avausottelussa puolestaan kaatui tanskalainen Copenhagen Flames 2-0 lukemin.

Myös amerikkalaisjoukkue Team Envy voitti avausottelunsa, kun Cloud9 kaatui 2-1 tuloksella. Tämä tarkoittaa HAVUn ja Envyn ensikohtaamista, joka tapahtuu tämän päivän “voittajien finaalissa”. Ottelun voittaja tulee varmistamaan paikan lohkon finaaliottelusta ja vähintäänkin lohkossa toiseksi sijoittumisen.

Envy tunnetaan parhaiten ranskalaiskokoonpanostaan, joka lyhyen jakson ajan dominoi raa’alla tulivoimalla ja aggressivisella pelityylillään vuonna 2015. Mukaan mahtui myös DreamHack Open Cluj-Napoca -major turnauksen voitto.

Viime vuodet Envyllä ovat kuitenkin olleet hiljaisempia ranskalaiskokoonpanon hajauduttua ja organisaation siirryttyä pääosin pohjois-amerikkalaisiin rostereihin.

Envyn ja HAVUn “map poolit” ovat hyvin samanlaiset ja suomalaisjoukkue tulee olemaan ennakkosuosikki ottelussa. Varmoja voittoja ei kuitenkaan ole, etenkään verkossa pelatessa.

Envyn ja HAVUn kohtaaminen on seurattavissa Flashpointin viralliselta twitch-kanavalta tänään kello 23.

Artikkelikuva: Flashpoint