COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • Niko
    Nikkilä

HAVUn lupaava alku kääntyi tappioksi Snow Sweet Snow -turnauksessa – Taisto jatkuu tänään

julkaistu: 23.02.2021 11:02

Tämän kuun 15. päivä alkanut Snow Sweet Snow -turnaussarja eteni eilen alueelliseen Swiss-vaiheeseensa (Regional Swiss Stage). 100 000 dollarin palkintopotilla varustetun CS:GO-turnauksen toiseen vaiheeseen jatkoi yhteensä 16 joukkuetta turnauksen alkuperäisestä 32:sta.

Turnauksen suomalaisosanottajiin kuuluvat HAVU Gaming ja SJ, joista SJ karsiutui ulos turnauksen edellisessä vaiheessa. HAVU puolestaan aloitti Swiss-vaiheensa eilen, kun se kohtasi venäläisen Winstriken.

Ottelu alkoi suomalaisittain varsin lupaavasti, kun HAVU vei ensimmäisen erän (Overpass) selvällä 16-7-tuloksella. Toiseen erään (Dust2) mentäessä vastustajan pelisilmä oli kuitenkin huomattavasti tarkempi ja se päättyi Winstriken voittoon tuloksella 16-9.

Vaikka HAVUn onnistuikin petraamaan taas kolmannessa erässä (Mirage), ei tämä riittänyt ottelun voittoon, vaan Winstrike vei sen lopulta pistein 16-12.

Tappionsa myötä HAVU putosi kierroksen alempaan sarjaan, jossa se tulee kohtaamaan brasilialaisen Casen tänään klo 13:00. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, mutta koska HAVU seisoo lajin maailmanlistalla huomattavasti Casea korkeammalla (#54 vs. #102), on tämä ottelun selvä ennakkosuosikki.

Pelaajat.com lähettää ottelun suorana Twitch-kanavallaan.

Lähde: Liquipedia, HLTV Kuvalähde: HAVU