HAVUn tiukka pudotuspeliottelu johti putoamiseen turnauksesta
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 04.02.2023 21:01

Pohjois-Euroopan 50 000 dollarin palkintopotilla varustettu CCT-turnaus aloitti pudotuspelinsä tänään. Turnauksen alkuperäisistä 24 joukkueesta pudotuspeleihin eteni 16 parasta. Näihin lukeutui myös suomalainen HAVU, joka otteli tanskalaista Copenhagen Flamesia vastaan.

Ottelun ensimmäisen erä (Inferno) alkoi äärimmäisen tasaisesti, ja väliajalle lähdetiin 8-7-lukemissa HAVUn hyväksi. Toisella eräpuoliskolla tanskalaisjoukkue nappasi heti neljän pisteen putken, jota HAVU lähti hiljalleen kirimään kiinni. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan erä päättyi Copenhagen Flamesin tiukkaan 16-13-voittoon.

Toisessa erässä (Ancient) nähtiin liki identtinen alkutaisto, jossa Copenhagen Flames ylsi erätauolle mentäessä 8-7-johtoasemaan. Tällä kertaa HAVU ei kuitenkaan päästänyt vastustajaansa livistämään helppoon voittoon, vaan pakotti erän jatkoajalle. Tämän pidemmälle ei suomalaisjoukkueen löpi riittänyt. Copenhagen Flames vei erän voiton pistein 19-16, ja otteluvoiton tuloksella 2-0.

Tappionsa myötä HAVU putosi ulos turnauksesta ja jäi ilman palkintorahoja. Kyseessä oli joukkueen ensimmäinen ottelu sen jälkeen, kun se torstaina irtautti Jesse “zehN” Linjalan ja Jarkko “spargo” Rahjan kokoonpanostaan. Näiden korvaajiksi valikoituivat koeajalla Matias “Banjo” Kivistö ja Otto “ottoNd” Sihvo.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: HAVU