×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVUlle komea voitto Snow Sweet Snow -turnauksessa – Jatkopaikka vain yhden voiton päässä
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 24.02.2021 19:58

Suomalainen CS:GO-joukkue HAVU eteni tänään Snow Sweet Snow -turnauksessa jälleen uuteen voittoon. Turnaus on tällä hetkellä alueellisessa Swiss-vaiheessaan (Regional Swiss Stage), jonka kolmas kierros päättyi tänään pelattujen otteluiden myötä.

HAVUn vastustajana oli tanskalainen Copenhagen Flames. Ottelun ensimmäinen erä (Overpass) oli varsin tiukka. Pisteet jakautuivat sen alkupuoliskolla tasaisesti joukkueiden välillä ja ottelu venyi lopulta jatkoajalle, jonka tanskalaisjoukkue kuitenkin voitti täpärin 19-17-pistein.

Suomalaisfanien onneksi ottelun toinen erä (Mirage) oli HAVUn kannalta huomattavasti suotuisampi.  Joukkueen onnistui pitää tervettä kärkeä koko erän ajan ja päättää se selvään 16-10-voittoon. Kolmas ja ratkaiseva erä (Inferno) pelattiin sekin HAVUn hallinnassa ja suomalaisjoukkue voitti sen tuloksella 16-9.

Voittonsa myötä HAVU etenee vaiheen neljänteen kierrokseen, jonka ottelut pelataan huomenna. Mikäli HAVU voittaa huomisen ottelunsa, se ansaitsee paikan turnauksen varsinaisessa Swiss-vaiheessa (Main Swiss Stage). Huomisen ottelut pelataan klo 13:00 ja 16:00 lähtien, ja ne ovat katsottavina suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: HAVU