SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU:lle jälleen voitto Flashpointissa – Lohkoherruus ottelun päässä
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU:lle jälleen voitto Flashpointissa – Lohkoherruus ottelun päässä

julkaistu: 23.03.2020 08:53

Huippuvireessä oleva HAVU Gaming sai viimeyönä miljoonaliiga Flashpointissa vastaansa Otto “ottoNd” Sihvon edustaman c0ntact Gamingin. Sihvon joukkue lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta HAVU paineli menojaan ensimmäisen kartan jälkeen.

Ottelun avauskarttana oli c0ntactin valitsema Mirage, jolle joukkue sai räjähtävän alun. Tauolle mentiin HAVUn 5-10 tappioasemassa. Suomalaisjoukkueen onnistui kuitenkin taistella aina viimemetreille myös omalla T-puolellaan. Voitto lopulta meni kuitenkin c0ntactin leiriin.

Toisena karttana oli vuorossa HAVUn valitsema Train. Sihvon joukkue koki saman kohtalon kuin MAD Lions päälle viikko  sitten ja oli pelkkä vastaantulija HAVUn voittaessa oman karttavalintansa 16-5 lukemin.

Ratkaisevaksi kartaksi valikoitui Dust2, jota HAVU on pelannut paljon viime kuukausina. C0ntact voitti puukkokierroksen ja päätti aloittaa CT-puolella, mikä osoittui vaikeaksi. Aivan kuten trainissa, HAVU siirtyi omalle CT-puolelleen 11-4 johdossa.

Sihvon joukkueen onnistui rakentaa comebackia omalla T-puolellaan, mutta lopulta HAVU voitti kartan 16-12 ja näin koko ottelun 2-1 lukemin. Lohkon finaaliottelussa tiistaina HAVUa vastaan asettuu joko c0ntact Gaming tai MAD Lions. HAVU on voittanut kummatkin joukkueet nyt kerran aiemmin Flashpointissa.

Artikkelikuva: Flashpoint