×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU Snow Sweet Snow 2 -finaaliin – Winstrike kaatui tiukan kamppailun päätteeksi
  • Onni
    Koponen

julkaistu: 10.03.2021 19:27

Snow Sweet Snow 2 -turnaus lähenee loppuaan, ja keskiviikkona pelattiin turnauksen semifinaaliottelut ennen illalla pelattavaa finaalia. Päivän toinen semifinaalipari oli HAVU ja Winstrike, ja ottelusta odotettiin tasaista.

Puolalainen AGO voitti ensimmäisessä semifinaalissa tanskalaisen Copenhagen Flamesin, joka pudotti maailman neljänneksi parhaan joukkueen Gambitin vastoin kaikkia odotuksia turnauksen puolivälierissä.

Ottelusarjan ensimmäiseksi kartaksi HAVU valitsi Trainin, jonka he hävisivät vaikean terroristipuolen jälkeen 12-16.

Seuraavaksi kartaksi valikoitui Winstriken Mirage. HAVU johti ottelua ensimmäisen puoliskon jälkeen 11-4, ja terroristipuolella he voittivat heti viisi ensimmäistä kierrosta jotka kartan voittoon vaadittiin.

Sarjan viimeinen kartta Dust 2 alkoi HAVUn pistoolikierroksen voitolla, mutta suomalaisten vaikeudet alkoivat heti Winstriken voittaessa sitä seuraavan ja kolmannen kierroksen. Winstrike ehti karata jo 8-3 johtoon, mutta puolisko päättyi lopulta 9-6 lukemiin. Toinen puolisko oli alkuun tasainen, mutta Sami “xseveN” Laasasen johdolla HAVU vei kartan lukemin 16-11.

HAVU pelaa finaaliottelun AGOa vastaan tänään illalla klo 19:45, ja sen voi katsoa suorana lähetyksenä Twitch-kanavaltamme.