SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU sittenkin miljoonaliigaan? – Kuinka paikka FLASHPOINT:ista irtosi?
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU sittenkin miljoonaliigaan? – Kuinka paikka FLASHPOINT:ista irtosi?

julkaistu: 10.03.2020 22:23

HAVUn oli määrä palata ESEA MDL -otteluiden pariin viime viikolla BIG:lle kärsityn 0-2 Pinnacle Open -turnauksen semifinaalitappion jälkeen. Kyseinen Los Angelesissa järjestetty turnaus toimi karsintaturnauksena pian alkavan FLASHPOINT-liigan 1. kaudelle ja BIG-häviön myötä HAVUn tuli menettää mahdollisuutensa liigapaikkaan. HLTV:n mukaan HAVU sekä Chaos Esports Club ovat nyt kuitenkin saaneet paikan miljoonan dollarin liigasta.

Ennen BIGiä vastaan pelattua semifinaalia HAVU:lla oli FLASHPOINT-karsinnoissa vastassaan Chaos ja Copenhagen Flames. Chaos – HAVU ottelun voittajan selvittämiseen tarvittiin jopa neljä jatkoaikaa. Lopulta HAVU voitti Overpassissa käydyn “paras yhdestä -ottelun” 28-26 lukemin.

Copenhagen Flamesia vastaan HAVU:lla on usein ollut vaikeaa, eikä alku nytkään ollut helppo. Flames nimittäin aloitti “paras kolmesta -sarjan” 16-2 voitolla Overpassissa. HAVUn onnistui kuitenkin selvittää tiensä neljän parhaan joukkoon 16-11 ja 16-13 voitoilla Trainissa ja Nukessa.

FLASHPOINT on joukkueomisteinen CS:GO-liiga. Voit lukea liigan rakenteesta enemmän täältä. Liigan perustajajoukkueita oli määrä alunperin olla kymmenen, kahden karsiutuessa Pinnacle Open -turnauksesta. Nyt perustajajoukkueiden määrä on kuitenkin pudonnut kahdeksaan ja neljä parasta joukkuetta Pinnacle Openista kuittasivat itselleen paikan liigasta.

Mikäli HLTV:n tiedot pitävät paikkansa, FLASHPOINT-liigassa pelaavat joukkueet tulevat olemaan seuraavat:

FLASHPOINT Perustajajoukkueet

MIBR
Cloud9
Dignitas
Team Envy
MAD Lions
Gen.G Esports
c0ntact Gaming
FunPlus Phoenix (
ent. Heroic)

Pinnacle Open -turnauksesta tulevat joukkueet

BIG
Orgless
HAVU Gaming
Chaos Esports Club

FLASHPOINT:in ensimmäinen kausi käynnistyy 13. maaliskuuta ja on katsottavissa turnausjärjestäjän Twitch-kanavalta englanniksi selostettuna. Koronaviruksen vuoksi myös itse liiga pelataan ilman yleisöä FACEIT:in studioilla Los Angelesissa.

Lähde: HLTV
Artikkelikuva: DreamHack