SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU nousi murskavoittoon Snow Sweet Snow -lohkossaan
  • Niko
    Nikkilä

HAVU nousi murskavoittoon Snow Sweet Snow -lohkossaan

julkaistu: 17.02.2021 15:00

Eurooppalaisen CS:GO-turnaussarjan Snow Sweet Snown toinen turnaus alkoi tämän viikon maanantaina. Turnaukseen osallistui yhteensä 32 joukkuetta, jotka taistelevat sen 100 000 dollarin palkintopotista ja 40 000 dollarin pääpalkinnosta.

Suomea turnauksessa edustavat HAVU ja SJ, joiden osalta alueellinen lohkovaihe (Regional Group Stage) päättyi eilen. Otteluiden myötä SJ tippui ulos turnauksesta; se koki karvaat 0-2-tappiot sekä norjalaiselle Apeksille että ruotsalaiselle Lilmixille.

HAVU sen sijaan ampaisi lohkon kärkeen, kun se peittosi edellä mainitun kaksikon 2-0-tuloksilla. Tällä hetkellä, kaikkien lohkon joukkueiden pelattua kaksi ottelua, HAVU johtaa pistepörssiä kirkkaasti tuloksella +26. Lohkon toisena on Lilmix tuloksella +3, peräti 23 pisteen päästä suomalaisjoukkueesta. Lohkon toinen voittajajoukkue on kuitenkin vielä selvittämättä, ja se ratkaistaan Lilmixin ja Apeksin välisessä ottelussa perjantaina klo 13:00.

Turnauksen seuraavaan vaiheeseen, alueelliseen Swiss -vaiheeseen (Regional Swiss Stage) ottaa osaa yhteensä 16 joukkuetta, eli jokaisen lohkon kaksi parasta. Lisätietoa lohkon aikataulusta julkaistaan myöhemmin ja sen ottelut ovat katsottavina suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: HAVU