SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU murskaavan tehokas Flashpointissa – Nähdään jälleen lohkofinaaleissa
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU murskaavan tehokas Flashpointissa – Nähdään jälleen lohkofinaaleissa

julkaistu: 01.04.2020 12:00

HAVU nappasi eilen vakuuttavan 2-0 voiton Envystä sekä samalla paikan jälleen lohkofinaalista miljoonaliiga Flashpointissa. Paikka liigan pudotuspeleistä on HAVU:lle jo varmistunut.

HAVU vs. Envy -ottelun kartoiksi valikoituivat Mirage (Envy), Dust 2 (HAVU), sekä Train. Vaikka HAVU olikin ennakkosuosikki, povattiin Envyn mahdollisuuksia voittoon kahden ensimmäisen karttavalinnan vuoksi. Amerikkalaisjoukkueelta löytyy tulivoimaa, mutta kokoonpano ei ole pelannut yhdessä vielä kauaa. Mirage ja Dust 2 perinteisesti tarjoavat yllätyspotentiaalin tälläisille joukkueille.

HAVU kuitenkin paineli kummassakin kartassa suveneeriin voittoon vahvaan yhteispeliinsä nojaten. Myös tulitaisteluissa HAVU vei Envyä kerta toisensa jälkeen. Lopputuloksena olivat 16-7 ja 16-6 karttavoitot HAVUn eduksi.

Lohkon finaaleissa HAVUa vastaan asettuu joko Cloud9 tai toistamiseen Envy. Pudotuspelipaikka on jo saavutettu, mutta lohkovoitolla on mahdollista vaikuttaa pudotuspelien “seed rankingiin”, joka määrittää ensimmäisen pudotuspelikierroksen vastustajan.

Artikkelikuva: Flashpoint