HAVU matkaa Nordic Mastersin finaaliin – ENCEn uusi nousu katkaistiin kylmästi
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 28.03.2021 16:54

160 000 dollarin palkintopotilla varustetun BLAST Spring Showdown -turnauksen karsintaturnaus BLAST Nordic Masters huipentuu tänään finaaliinsa. Turnauksen suomalaisedustajat, ENCE ja HAVU, kohtasivat juuri turnauksen semifinaalissa, jossa HAVU vei komean voiton.

Ottelun ensimmäinen erä (Nuke) alkoi selvästi HAVUn hallinnassa. Erän alkupuoli päättyi tasaisissa 8-7-lukemissa HAVUn hyväksi ja toisella puoliskolla nämä hallitsivat peliä täysin: ENCEn onnistui netota ainoastaan yksi piste ja erä päätettiin HAVUn 16-8-voittolukemiin.

Toisessa erässä (Dust2) ENCE näytti nousevan altavastaajan asemasta niskan päälle. Se lähti erän toiselle puoliskolle vahvasta 10-5-johtoasemasta, mutta HAVU käänsi tilanteen edukseen ja pakotti erän jatkoajalle. Tätä jatkettiinkin pitkään ja mielettömällä vimmalla, kunnes HAVU lopulta väänsi itselleen voiton pistein 22-20.

Voittonsa myöntä HAVU tulee kohtaamaan klo 21:00 alkavassa finaaliottelussa Dignitaksen ja Galaxy Racerin välisen ottelun voittajan. Ottelut ovat katsottavissa suorana Yle e-urheilun verkkosivuilta ja Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: Urho Lehtinen (Havu Gaming Oy)