SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU kovan testin edessä – Tänään vastaan asettuu Brasilian ylpeys MIBR
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU kovan testin edessä – Tänään vastaan asettuu Brasilian ylpeys MIBR

julkaistu: 12.04.2020 09:30

HAVU avasi Flashpoint-pudotuspelinsä vaivattomalla 2-0 voitolla Chaos Esports Clubista perjantai-iltana. Tänään vastaan asettuu brasilialainen MIBR, jonka kokoonpanon “core” on voittanut kaksi CS:GO Major -turnausta.

Chaoksen taival Flashpointissa on ollut erittäin mutkikas. Mukaan on mahtunut useita joukkueesta johtumattomia kokoonpanomuutoksia. Kovin isku oli joukkueen tähtipelaajan Owen “smooya” Butterfieldin joukkueesta lähtö viisumi-ongelmien vuoksi.

HAVU puolestaan on ollut huippuvireessä. Flashpointin avausotteluista suomalaisjoukkue kampesi 2-1 voittoon sekä MAD Lionsia, että Otto “ottoNd” Sihvon edustamaa c0ntact Gamingia vastaan. Lohkofinaalissa MAD Lions sai revanssinsa 2-0 voitolla, jonka jälkeen HAVU on ottanut 4 otteluvoittoa putkeen 2-0 tuloksin.

Vaikka brasilialaisen MIBR:n ydinkokoonpano, Gabriel “FalleN” Toledo, Fernando “fer” Alvarenga, sekä Epitácio “TACO” de Melo on voittanut kaksi Major-turnausta, on viimeinen vuosi ollut brasilialaisille vaikea. Joukkue on uudelleenrakentamisen partaalla ja paperilla heikommille joukkueille on tappiota tapahtunut toistuvasti.

Flashpointissa brasilialaisjoukkue on kuitenkin ollut vahvoilla ja täten varmasti myös ennakkosuosikki tämän päivän otteluun monien kirjoissa. Tulikuuman HAVUn taktinen ja joukkueellinen peli on kuitenkin ollut todella tasokasta ja luvassa on varmasti tiukka ottelu.

HAVUn ja MIBR:n välinen taisto alkaa tänään kello 23 ja on seurattavissa Flashpointin viralliselta Twitch-kanavalta.

Artikkelikuva: Flashpoint