HAVU koki yllättävän tappion 100PG:lle
  • Onni
    Koponen

julkaistu: 24.05.2021 14:19

Spring Sweet Spring 2 -turnauksen swiss-vaihe alkoi tänään maanantaina, ja päivän ensimmäisessä ottelussa HAVU kohtasi Kazakstanilaisen 100PG:n.

Ottelun kartoiksi valittiin Nuke, Dust 2 ja Train, joka tulee pian siirtymään sivuun kilpailullisista otteluista Ancientin tieltä.

Nuke oli HAVUn valinta, ja siltä se näyttikin. HAVU hallitsi peliä, ja tilanne oli puoliajalla 10-5. Toinen puolisko jatkui samalla kaavalla, HAVUn voittaessa kartan 16-7.

Toinen kartta Dust 2 alkoi 100PG:n voittaessa viisi ensimmäistä erää. HAVU sai kavennettua tilannetta, mutta 100PG vei ensimmäisen puoliskon 10-5. Tilanne oli jo 15-7, ennen kuin HAVU alkoi oikeasti pelaamaan. Oli jo kuitenkin liian myöhäistä, ja kartta päättyi 100PG:n 16-12 voittoon.

Viimeinen kartta Train oli kolmesta kartasta tasaisin, ja puoliajalle mentiin HAVUn 7-8 tappioasemassa. HAVU johti ottelua jo 13-9, mutta jollain ihmeen kaupalla suomalaiset onnistuivat häviämään seuraavat seitsemän kierrosta ja koko ottelun. Train päättyi 16-13, ja koko ottelusarja 2-1 100PG:n voittoon.

HAVU tulee pelaamaan seuraavan ottelunsa turnauksessa huomenna, ja sen voi katsoa suorana lähetyksenä Twitch-kanavaltamme.