SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU kohtaa Cloud9:n tänään klo 19 – Miljoonaliigan lohkofinaalit huipentuvat
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU kohtaa Cloud9:n tänään klo 19 – Miljoonaliigan lohkofinaalit huipentuvat

julkaistu: 05.04.2020 13:56

HAVU on jo varmistanut paikkansa miljoonaliiga Flashpointin pudotuspeleistä, mutta illan lohkofinaalissa on vielä panosta, kun vastaan asettuu Cloud9. Kumpikin joukkue haluaa varmistaa mahdollisimman korkean “seed rankingin” saadakseen suotuisimman vastustajan pudotuspelien avauskierrokselle.

HAVU:lle viikko sitten 2-0 tuloksella kaatunut Envy jäi myös Cloud9:n käsittelyssä toiseksi 2-1 lukemin. Envyn ja C9:n ottelut Flashpointissa ovat olleet tiukkoja, mutta C9:llä on nyt mahdollisuus toiseen peräkkäiseen lohkovoittoon.

Selvää ennakkosuosikkia on otteluun vaikea nostaa. HAVU:lta tullaan varmasti näkemään tuttua vahvaa yhteen pelaamista ja vahvaa taktista lähestymistä Cloud9:n nojatessa enemmän tulivoimaan.

Los Angelesissa Flashpointin ajan asuvan HAVUn vire on ollut hurja. Matkalla Phase 2:n lohkofinaaleihin edestä ovat kaatuneet MAD Lions (HLTV #13), Otto “ottoNd” Sihvon edustama c0ntact Gaming (#26), HAVU:lle jo pitkään vaikeuksia tuottanut Copenhagen Flames (#40) sekä Envy (#53).

HAVUn ja Cloud9:n välinen taistelu starttaa tänään kello 19 ja on seurattavissa Flashpointin virallisella Twitch-kanavalla.

Artikkelikuva: Prisma