SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU kaatoi Endpointin puhtaasti – Spring Sweet Spring 2 -turnaus jatkuu huomenna
  • Onni
    Koponen

julkaistu: 26.05.2021 16:39

Spring Sweet Spring 2:n swiss vaihe jatkui tänään, kun HAVU kohtasi brittiläisen Endpointin. Kummallakin joukkueella oli turnauksessa yksi häviö ja yksi voitto. Ottelun oli tarkoitus alkaa jo kello 13:00, mutta sitä siirrettiin yli tunnilla eteenpäin, sillä Lyngby Vikingsin ja GamerLegionin välinen ottelu kesti odotettua pidempään.

Kun peli vihdoin alkoi kello 14:10, ensimmäinen pelattava kartta oli HAVUn valitsema Dust 2. Dust on yksi HAVUn vahvimmista kartoista, ja viimeksi kun joukkueet kohtasivat siellä, HAVU voitti murskaluvuin 16-1.

Kartta alkoi Endpointin lyhyellä johtoasemalla, jonka jälkeen HAVU karkasi 7-3 johtoon. Britit saivat kuitenkin kurottua tilanteen vain 8-7 ennen puoliaikaa. Toinen puolisko näytti aluksi yhtä tasaiselta, mutta HAVU vei kartan lopulta luvuin 16-11. Kartan paras pelaaja oli selkeästi Jani “Aerial” Jussila, joka saavutti huimat 31 tappoa ja 1.61 ratingin.

Seuraava kartta oli Endpointin valinta Overpass. Ensimmäinen puolisko oli jälleen tasainen, HAVU johti luvuin 9-6. Toinen puolisko meni vielä tasaisemmaksi, mutta onneksi suomalaiset saivat pelin poikki ennen brittien tasoitusta. 16-13, ja HAVU voittaa ottelusarjan. Tämä siitä huolimatta, että Endpointin ainoa ei-britti, alankomaalainen Joey “CRUC1AL” Steusel paukutti kartassa huikeat 30 tappoa, ja teki keskimäärin 118.8 vahinkoa per erä.

Voitolla HAVU varmisti itsensä pois pudotusuhasta, sillä nyt Endpoint joutuu voittamaan kaksi seuraavaa ottelua välttääkseen turnauksesta putoamisen.

Kummatkin joukkueet pelaavat seuraavan kerran huomenna, mutta tarkemmat aikataulut selviävät vasta myöhemmin tänään.