SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU ja SJ Gaming lähtevät kilpailemaan 20 000 dollarista VulkanBET kutsuturnaukseen
  • Aleksi
    Majander

HAVU ja SJ Gaming lähtevät kilpailemaan 20 000 dollarista VulkanBET kutsuturnaukseen

julkaistu: 16.04.2019 21:31

Vedonlyöntisivustojen isännöimien CS turnausten joukko kasvaa, kun maltalainen VulkanBET hyppää mukaan 20 000 dollarin kutsuturnauksella. Yhteensä kahdeksan joukkuetta kilpailee 10 000 dollarin pääpalkinnosta. Mukaan on kutsuttu myös suomalaisia huippunimiä kun turnauksessa nähdään sekä SJ Gaming, että HAVU.

Turnaus alkaa kahdella neljän joukkueen lohkolla, joista molemmista kaksi parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin. Ensimmäinen lohko pelataan 17.-18.4. ja siinä kohtaavat puolalainen Virtus.pro, ranskalaiset Team LDLC ja ex-3DMAX, sekä valkovenäläinen Nemiga Gaming. Ensimmäisen lohkon otteluita voi seurata englanniksi selostettuna Twitchistä.

Suomalaisittaisin kiinnostavin on kuitenkin toinen lohko, jossa SJ Gaming ja HAVU saavat vastaansa saksalaisen ALTERNATE aTTaXin ja eurooppalaisen Epsilon Esportsin. Toisen lohkon ottelut alkavat maanantaina 22.4.

Pelaajat.com selostaa suomalaisjoukkueiden otteluita lohkovaiheesta eteenpäin suomeksi Twitchissä. Äänessä kuullaan ainakin luottoselostaja Arttu ”Olvari” Hämäläistä