SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU ja KOVA vaihtavat CS:GO-pelaajia
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

HAVU ja KOVA vaihtavat CS:GO-pelaajia

julkaistu: 13.09.2019 15:00

Suomalaisten e-urheiluorganisaatioiden HAVU Gamingin ja KOVA Esportsin CS:GO-joukkueiden kokoonpanot muuttuvat keskinäisen pelaajavaihdoksen myötä.

HAVUssa aiemmin pelannut 17-vuotias Samuli “Twixie” Herrala (kuvassa oikealla) siirtyy pelaamaan KOVAan samalla, kun Joonas “doto” Forss (kuvassa vasemmalla) jatkaa uraansa HAVUn riveissä. Siirto tulee voimaan heti.

Samuli kerkesi HAVUssa pelatessaan niittämään mainetta niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin CS:GO-otteluiden myötä. Listalta löytyy jo GameAgents sekä LOOT.BET -liigojen kolmansien kausien mestaruus sekä turnausvoitto Vectorama 2019 -tapahtumasta.

23-vuotias Joonas (kuva yllä) liittyi KOVAan tämän vuoden toukokuussa. Tuona aikana pelaajan mukaan on tarttunut muun muassa Assemblyn CS-mestaruus , kun KOVA kaatoi turnauksen finaalissa SJ Gamingin luvuin 2-0.

HAVU Gamingin osakas Taneli Veikkola kertoo pelaajavaihdoksen syyksi roolien selkeyttämisen.

“HAVU on alusta asti nojannut suuresti CS:GO–rosteriimme, joka onkin aina ollut selkeä kulmakivemme. Vaikka viime aikoina joukkue on selvästi näyttänyt potentiaaliaan, tulimme yhdessä siihen päätökseen, että vaihdos oli tehtävä roolien selkeyttämisen vuoksi. Näin ollen olemme tehneet vaihtokaupan KOVA esportsin kanssa. Joonas tuo meille arvokasta midround-peliosaamista sekä hän pystyy auttamaan Eetua pelinsisäisessä johtamisessa. Näillä eväillä lähdemme nyt kehittämään peliämme ja hakemaan paikkoja kansainvälisistä turnauksista”, Veikkola kommentoi pelaajavaihtoa.

KOVA Esportsin joukkueenjohtaja Timo Tarvainen on kiitollinen onnistuneista neuvotteluista HAVUn kanssa ja uskoo pelaajavaihdon edesauttavan kumpaakin osapuolta. Tarvainen myös kiittää Joonasta yhteisestä matkasta tähän saakka ja uskoo, että pelaaja etenee urallaan vielä pitkälle.

“Tavoitteemme CS:GOssa ovat usean vuoden päässä ja tässä kohtaa visiomme eivät Joonaksen kanssa kohdanneet. Yhteisymmärryksessä HAVUn kanssa käytyjen neuvottelujen pohjalta päädyimme kyseiseen vaihtokauppaan. Uskomme Samulin mukaan liittymisen parantavan joukkueemme pelinsisäistä synergiaa entisestään ja uskomme tämän näkyvän jo tämän syksyn tuloksissa”, Tarvainen kertoo.

Muutoksen myötä KOVA Esportsin uusi kapteeni tulee jatkossa olemaan Petteri “Peku” Jaakkola.

HAVU Gamingin uusi kokoonpano:
Olli “sLowi” Pitkänen
Lasse “ZOREE” Uronen
Joonas “doto” Forss
Aaro “hoody” Peltokangas
Eetu “sAw” Saha

KOVA Esportsin uusi kokoonpano:
Samu ”uli” Leirilaakso
Nikita ”Derkeps” Sirmitev
Samuli “Twixie” Herrala
Petteri ”peku” Jaakkola
Lauri ”pietola” Hietala

Kuva: Assembly Summer 2019 / Emmi Halmela, Vectorama 2019 / Raisa Koskela