SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU eteni Elisa Invitationalin pudotuspeleihin – Nähdäänkö molemmat suomalaisjoukkueet BLAST-karsinnoissa?
  • Niko
    Nikkilä

HAVU eteni Elisa Invitationalin pudotuspeleihin – Nähdäänkö molemmat suomalaisjoukkueet BLAST-karsinnoissa?

julkaistu: 29.10.2020 16:58

Elisa Invitational -CS:GO-syysturnauksen pudotuspelit päättyivät tänään. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa kohtasivat suomalainen HAVU Gaming ja tanskalainen Lyngby Vikings, jotka taistelivat turnauksen viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kaksi turnauksen parasta joukkuetta etenevät 150 000 dollarin palkintopotilla varustetun BLAST Fall Showdown -turnauksen karsintoihin.

Päivän ottelu alkoi suomalaisten kannalta suorastaan katastrofaalisesti. Vikings vei HAVUA kuin pässiä narussa, ja dominoi ensimmäistä erää (Vertigo) 16-1-tuloksella. Erävoitto asetti sen vain yhden voiton päähän otteluvoitosta.

Toisessa erässä (Dust2) HAVUn onnistui kuitenkin kääntämään tilanne hyväkseen. Se päätti ensimmäisen puoliajan 9-6-johtoasemalla ja onnistui pitämään puolensa myös erän loppupuolella. Erä päättyi lopulta 16-12-pistelukemiin ja HAVUn voittoon, mikä tasoitti ottelun 1-1-tilanteeseen.

Kolmanteen erään (Nuke) mennessä oli selvää, että Vikingsin löpö oli auttamatta lopussa. Sen onnistui netota koko erän aikana ainoastaan kolme pistettä, ja HAVU tanssi vaivatta erän voittoon tuloksella 16-3.

Turnauksen pudotuspelit alkavat sunnuntaina 1.11. klo 16:30, kun turnauksen toinen suomalaiedustaja, Jesse “ZehN” Linjalan joukkue GODSENT, taistelee tanskalaisjoukkue Heroicia. HAVU taasen kohtaa tanskalaisen MAD Lionsin samana iltana klo 20:00. Otteluiden voittajat etenevät BLAST-karsintoihin ja ne voi katsoa suorana BLAST Premierin Twitch-kanavalta sekä suomeksi selostettuna Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: HAVU