SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Hän on hyvin vaikea persoona, jolla on valtava ego” – OG:n penkille jämähtänyt AWP-pelaaja sai kyytiä entiseltä kapteeniltaan
  • Perttu
    Leinonen

“Hän on hyvin vaikea persoona, jolla on valtava ego” – OG:n penkille jämähtänyt AWP-pelaaja sai kyytiä entiseltä kapteeniltaan

julkaistu: 02.12.2023 14:20

Counter-Strike kentälle saatiin säpinää, kun G2:een hiljattain siirtynyt Nemanja “nexa” Isakovic avasi sanaisen arkkunsa koskien hänen entistä joukkuekaveriaan OG:n ajoilta. Kyytiä sai lahjakkaaksi pelaajaksi yleisesti tiedetty Abdul “degster” Gasanov, joka on kuitenkin istunut OG:n penkillä viimeiset puoli vuotta etsien itselleen uutta seuraa. Siitä miksi Degster on ilman sopimusta saatiin nyt osviittaa.

Isakovic vieraili Duncan “Thorin” Shieldsin ja Nikola “LEGIJA” Ninicin podcastissa, jossa sivuuttiin myös serbialaisen aikaa OG:ssa ja näin ollen myös AWP-pelaaja Degsteriä.

AWP-pelaajana CS-yhteisöä otteillaan ihastuttanut Degster on ollut ilman virallisia otteluita nyt puoli vuotta. Asia on ihmetyttänyt monia, mutta nyt Nexa avasi tilannetta siitä, millainen pelaaja Degster todellisuudessa on.

“Hän (Degster) on hyvin vaikea persoona työskenneltäessä yhdessä. Hänellä on ehdottomasti taitoa, mutta hän haluaa kaiken tehtävän hänen tavallaan. Hän ottaa myös tilaa muilta pelaajilta itselleen kokoajan ja hän on tyytymätön kaikkeen saamaansa tilaan. Hän haluaa aina vaan lisää ja syyttää muita kaikista virheistä.”

Isakovicilla on vankka kokemus pelinsisäisenäjohtajana ja on pelannut G2:n ja OG:n lisäksi myös joukkueissa kuten, Valiance, CR4ZY, Imperial, Renegades ja iNation. 26-vuotiaan pelaajan sanat eivät varsinaisesti imartele ilman joukkuetta olevaa Degsteriä.

“Sanoisin, että hänellä on valtava ego. On ihan ok jos sinulla on iso ego, jos sinulta löytyy numeroita ja tilastoja sen tueksi ja autat oikeasti joukkuettasi voittamaan. Mielestäni suurin osa hänen statseistaan tulevat muiden oman  joukkueen pelaajien kustannuksella.”

Nexa ei säästellyt kuitenkaan myös ylisanoja puhuessaan Degsteristä, vaikka hän kertoikin venäläispelaajalla olevan iso ego ja itsekästä käytöstä. Nexa ja Degster pelasivat OG:ssa yhdessä yli puoli vuotta ja tuolle ajalle mahtui myös hyviä muistoja.

“Mielestäni hän on kuitenkin hyvä pelaaja ja jos hän vain voisi nähdä pelin myös jonkun toisen perspektiivistä, eikä vaan omastaan – tai jos hän pääsee IGL:n alaisuuteen, joka ei vaan yksinkertaisesti siedä hänen paskaansa – uskon, että hänestä voi tulla todella erinomainen pelaaja tulevaisuudessa.”

Kuva: PGL Lähde: pley.gg