SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hakkeri varasti miljoonien dollarien edestä CS:GO-skinejä – mukana pelin harvinaisin puukko
  • Toimitus

Hakkeri varasti miljoonien dollarien edestä CS:GO-skinejä – mukana pelin harvinaisin puukko

julkaistu: 22.06.2022 19:41

Tunnettu tubettaja ja skin-kauppias ohnPixel pyysi Twitterissä CS:GO:n pelinkehittäjä Valvelta apua poikkeukselliseen tilanteeseen.

“Yli 2 miljoonan edestä CS:GO-skinejä on varastettu (osaa tavaroista siirretään ja myydään samalla kun puhumme).

Tämä on kaikkien aikojen arvokkain inventaario, sisältäen yksiä legendaarisimpia tavaroita CS:GO:n historiassa (mukaan lukien 7kpl Souvenir Dragon Lore -skinejä, Starless Karambit, #1 Sinisiä Timantteja)”

Ryöstön kohteeksi joutuneen Steam-käyttäjän nimi on “casepia“, joka on saanut haltuunsa vuosien aikana huomattavan määrän harvinaisia ja arvokkaita skinejä, kuten edellä mainitut Dragon Loret.

Käyttäjän rosvonnut taho oli ilmeisesti viikkoa aiemmin kirjautunut tilille, vaihtanut salasanat ja sähköpostit, ja odottanut viikon, jotta saisi tavarat myytyä kauppapaikan sääntöjen mukaisesti (uudella laitteella Steam-tilille kirjautuessa täytyy odottaa viikko ennen kuin tavaroita voi myydä).

Ehkä kaikkien aikojen arvokkain skini löytyi ryöstön myötä

Inventaariosta löytyy myös mystinen Starless Karambit puukko, joka lienee maailman arvokkain. Puukko on erityinen, sillä se on täynnä kummallisuuksia. Sillä ei esimerkiksi ole lempinimensä mukaisesti tähteä nimensä edessä, kuten kaikilla muilla hanskoilla ja puukoilla. Lisäksi siinä ei ole mitään skiniä ja sillä ei ole ns. kulumisarvoa, kuten “suoraan tehtaalta” tai “reissussa rähjääntynyt”.

Se on todennäköisesti Valven CS:GO:n alkuaikoina pelaajalle suoraan antama puukko, esimerkiksi hyvityksenä huijauksesta, ja jostain syystä sen pelinsisäisesti arvot ovat menneet sekaisin. Puukkoa ei ole koskaan korjattu, ja se on tehnyt siitä yhden pelin kaikkien aikojen arvokkaimman tavaran. Sen olinpaikka oli pitkään mysteeri, mutta ryöstön myötä se nyt paljastui.

Toisessa Valven pelissä, Team Fortress 2:ssa, on vastaavanlainen tavara nimeltään Vintage Bill’s Hat.

Myöhemmin paljastuu, miten rosvousepisodi päättyy, toivottavasti omistaja saa tavaransa takaisin. Sillä välin voit varmistaa oman Steam-tilisi turvallisuuden esimerkiksi alla olevan videon avulla:

Kuva: Valve