SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
JL
  • Perttu
    Leinonen

“Haistakaa paska!” – NaVin major-mestaruuden takuumies jL:ltä suoraa puhetta Aleksib:n epäilijöille

julkaistu: 03.04.2024 12:19

Yksi Natus Vinceren major-voiton takuumiehistä ollut liettualainen Justinas “jL” Lekavicius antoi mestaruushuumassa haastattelun HLTV:lle, jossa 24-vuotias pelimies ylisti vuolain sanoin joukkueensa suomalaista kapteenia Aleksi “Aleksib” Virolaista.

Häikäisevän turnauksen pelannut Lekavicius voitti mestaruuden lisäksi myös turnauksen MVP-palkinnon. JL pelasi turnauksen  läpi huimalla 1.22 ratingilla ja itse finaalin vielä hippasen paremmin 1.23 ratingilla.

Ensimmäistä kertaa major-turnauksen mestaruutta Virolaisen tapaan juhlimaan päässyt Lekavicius tunnetaan yhtenä Aleksib:n suurimmista “puolustajista”. Suomalainen IGL on saanut vuosien varrella kuraa niskaansa oikealta ja vasemmalta, mutta NaVin joukkueessa Virolainen on nauttinut alusta saakka suurta kunnioitusta.

“Haistakaa paska kaikki Aleksib-vihaajat”, kuului Lekaviciuksen lyhyt ja ytimekäs viesti ottelun jälkeisessä haastattelussa.

NaVin ukrainalainen AWP-pelaaja Ihor “w0nderful” Zhdanov vastasi myös katsojien kysymykseen hänen mielipiteestään Aleksib:n suhteen livestriimissään. 18-vuotias Zhdanov oli grindaamassa FACEIT:a ainoastaan vuorokausi major-voiton jälkeen.

Zhdanov kertoi striimissään olevansa onnellisempi siitä, että Aleksib sai palkinnon kovalle työlleen major-mestaruuden muodossa kuin omasta major-voitostaan.

Kovia sanoja nuorelta AWP-taiturilta, joka ylsi heti ensimmäisessä major-turnauksessaan mestaruuteen asti.

Aleksi “Aleksib” Virolainen on vihdoinkin löytänyt joukkueen, jossa palaset osuvat kohdilleen ja suomalaista arvostetaan. Tulokset puhukoon puolestaan.

Kuva: PGL Lähde: HLTV