SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
GORILLAZ päihitti SJ:n – suNnyn ja sergej:n joukkue karsiutui swiss-vaiheeseen
  • Onni
    Koponen

GORILLAZ päihitti SJ:n – suNnyn ja sergej:n joukkue karsiutui swiss-vaiheeseen

julkaistu: 14.05.2021 13:14

Spring Sweet Spring 2 Regionals jatkui tänään decider-otteluiden muodossa. Päivän ensimmäisessä koitoksessa suomalainen SJ kohtasi Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon GORILLAZin. Ottelun voittajajoukkue etenisi turnauksen swiss-vaiheeseen, ja häviäjäjoukkue putoaisi turnauksesta.

Kartoiksi valittiin Overpass (SJ), Dust 2 (GORILLAZ) ja Nuke.

Overpass alkoi tasaisesti, ja toiselle puoliskolle mentiin SJ:n 8-7 johtoasemassa. SJ ei onnistunut kuitenkaan voittamaan yhtäkään poliisipuolen kierrosta, ja näin ollen GORILLAZ voitti ottelun 16-8.

Dust 2:ssa SJ suoritti pelaajavaihdon, joka johtui rikkoutuneesta näppäimistöstä, ja sergej:n pikkuveli, 14-vuotias Jimi “Jimpphat” Salo korvasi Tuomas “SADDYX” Louhimaan. Ottelu oli todella tasainen, ja se eteni lopulta jatkoajalle. GORILLAZ oli kuitenkin jatkoajalla paljon vahvempi joukkue, ja kartta päättyi lopulta 19-16. Kartan paras pelaaja oli tuuraaja Jimpphat, joka ylsi huikeaan 1.38 ratingiin ja 36 tappoon.

Näin ollen SJ on ulkona turnauksesta, ja GORILLAZ etenee swiss-vaiheeseen.  Vielä ei ole tarkkaa tietoa milloin GORILLAZin seuraava ottelu turnauksessa pelataan, mutta joukkue jatkaa taistelua 3000 dollarista ja karsiutumisesta Spring Sweet Spring 2 -pääturnaukseen ensi viikolla.

Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: