SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
G2:lle jälleen huonoja uutisia – Joukkueen megatähti missaa BLAST-finaalit
  • Perttu
    Leinonen

G2:lle jälleen huonoja uutisia – Joukkueen megatähti missaa BLAST-finaalit

julkaistu: 11.06.2024 13:20

BLAST Premier Spring Final -turnaus käynnistyy huomenna Lontoossa. 425 000 dollarin palkintopotilla varustettu huipputurnaus päättää Counter-Strike 2:n kevätkauden ja pelaajat pääsevät ansaitulle kesätauolle.

IEM Dallasin turnauksen yllättäen voittanut G2 sai huonoja uutisia BLAST:n turnauksen alla. Joukkue on nimittäin jälleen pakotettu pelaamaan stand-in-pelaajalla.

IEM Dallasin turnauksessa Rasmus “HooXi” Nielsen oli sivussa siskonsa häiden vuoksi. Tanskalaista turnauksessa paikkasi Jake “Stewie2K” Yip. Nyt joukkueen IGL on kuitenkin jälleen käytettävissä.

Sen sijaan joukkueen tärkein palanen AWP-pelaaja Ilya “m0NESY” Osipov missaa turnauksen. Venäläispelaaja ei pääse osallistumaan kevätkauden päätöstapahtumaan viisumiongelmien vuoksi.

Tällä kertaa G2 ei saa apuja organisaation ulkopuolelta vaan se peluuttaa viidentenä pelaajana joukkueen valmentaja Wiktor “TaZ” Wojtasia.

Puolalaisen menestyksekäs pelaajaura päättyi reipas vuosi takaperin. TaZ voitti pelaajauransa aikana kertaalleen pelin suurimman turnauksen eli majorit.

G2:n valmentajana viime vuoden joulukuusta saakka toiminut TaZ oli toki taitava pelaaja, mutta 38-vuotias veteraani ei pysty millään paikkaamaan M0NESY:n jättämää aukkoa.

Venäläispelaaja on kannatellut G2:sta paikoitellen jopa yksinään kuluneen vuoden aikana. Osipov on pelannut tänä vuonna 90 karttaa joissa tähtipelaajan rating on ällistyttävät 1.31.

G2 pelaa turnauksen avausottelunsa keskiviikko-iltana Spiritia vastaan.

Pelaajatcom näyttää kaikki turnauksen ottelu suorina ja suomeksi selostettuina Twitch-kanavallaan.

Päivitetty 16:20

Ilya “m0NESY” Osipov on viimeisimmän tiedon mukaan saanut viisumiongelmansa hoidettua ja pelaajan pitäisi ehtiä mukaan Lontoossa pelattavaan tapahtumaan.

Venäläispelaaja kertoi itse tilanteesta Telegramissa jakamassaan viestissä.

“Sain viisumin. Lennän hakemaan passiani. Toivon todella, että he antavat sen minulle. Saatan ehtiä ajoissa ensimmäiseen otteluun”, M0NESY kirjoitti.

Kuva: Joao Ferreira, PGL Lähde: HLTV