SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
art
  • Perttu
    Leinonen

FURIA:n CS2-joukkueessa muutoksia – Pitkäaikainen pelaaja ja valmentaja penkitetty

julkaistu: 17.04.2024 15:26

Brasilialainen Counter-Strike 2-joukkue FURIA tiedotti eilen tehneensä muutoksia kokoonpanoonsa. Peräti kuusi vuotta organisaatiota edustaneet Andrei “arT” Piovezan ja valmentaja Nicholas “guerri” Noguera on siirretty syrjään joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta.

Valmentaja Guerri siirtyy organisaatiossa “Head of Esports”-rooliin. 28-vuotias ArT on korvattu puolestaan ainakin toistaiseksi FURIA:n akatemiapelaaja Kaike “kye” Bertoluccilla.

Kye on ainoastaan väliaikainen ratkaisu FURIA:n kokoonpanoon sillä välin, kun joukkue valmistautuu tuleviin turnauksiin ja etsii samalla uutta pelaajaa. Guerri jatkaa myös väliaikaisesti valmentajan tehtävissä, kunnes hänelle on löydetty korvaaja ja kokenut valmentaja voidaan siirtää organisaation sisällä uusiin tehtäviin.

Organisaatio kertoo, että se oli pakotettu tekemään muutoksia johtuen vuoden 2024 huonosti startista.

“Annoin itseni, ruumiini ja sieluni FURIA:lle kaikki nämä vuodet ja olemme rakentaneet fantastisen historian. Tänä päivänä on erittäin vaikeaa rakentaa joukkue, joka on 100%:sti brasilialainen ja saavuttaa se mitä me olemme saavuttaneet”, Guerri kommentoi asiaa FURIA:n tiedotteessa.

Gabriel “Fallen” Toledo palaa FURIA:n pelinsisäiseksijohtajaksi arT:n penkityksen myötä. Seuralegendan asemaan noussut arT kommentoi tapahtumia X:ssä jakamassaan päivityksessä.

“Tällä hetkellä omituista kyllä, huomaan olevani onnellinen. On kulunut jonkin aikaa siitä, kun tunsin viimeksi oloni vapaaksi. Olen ajatellut innoissani tulevaisuuttani. Siitä on ainoastaan kaksi päivää, kun sain tiedon asiasta ja tunnen oloni jo nyt virkistyneeksi, energiseksi ja päättäväiseksi.”

“Ajattelin, että käyn läpi jonkinlaisen pohdiskelu-ajanjakson, mutta tunteeni osoittavat minulle ainoastaan, että rakastan pelaamista. Rakastan sitä, mitä teen ja polkuni on jo selvä.”

“Viime vuosi oli minulle todella uuvuttava. Tein ja annoin kaikkeni joukkueeni eteen. Uhrasin itseni jatkuvasti niin teknisesti kuin psykologisesti joukkueen menestyksen eteen.”

“Perheeni ja ystäväni tietävät jo kuinka paljon rakastan heitä, mutta haluaisin pyytää anteeksi etäisyyttäni faneihini. Lupaan, että tämän jakson aikana, että striimaan enemmän ja olen enemmän läsnä ja läpinäkyvämpi.”

Kuva: PGL StephanieLindgren Lähde: HLTV & HLTV