SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
art
  • Perttu
    Leinonen

FURIA:n CS-pelaaja avautui: “En nähnyt äitiäni puoleentoista vuoteen, tyttöystävääni 9 kuukauteen”

julkaistu: 19.04.2024 16:00

Brasilialainen CS2-joukkue FURIA tiedotti tiistaina penkittäneensä organisaatio kuusi vuotta edustaneen Andrei “arT” Piovezan. Kokenut 28-vuotias pelimies avautui pian ilmoituksen jälkeen tuntemuksistaan henkilökohtaisessa striimissään.

Vuodesta 2018 saakka FURIA:a edustanut arT muisteli striimissään aikaansa organisaatiossa. Erityisesti Piovezania oli jäänyt harmittamaan koronapandemian aiheuttamat ongelmat joiden seurauksena hän oli joukkuetovereidensa kanssa jumissa Yhdysvalloissa pitkän aikaa.

“Henrique “HEN1” Telles liityttyä joukkueeseemme ja koronapandemia alkoi ja se vaikutti isosti potentiaaliimme. Olimme jumissa Yhdysvalloissa, harjoittelimme ainoastaan siellä ja pelasimme ainoastaan samojen joukkueiden kanssa yhä uudestaan ja uudestaan. Menetimme sen hetken.”

“Luulen, että jos olisimme eläneet normaalissa maailmassa tuolloin, en olisi täällä tänään. Tuon aikainen kokoonpanomme oli mielestäni FURIA:n paras.”

Art paljasti striimissään myös toisesta FURIA:n vaikuttaneesta koronapandemian aikaisesta asiasta. Joukkueen valmentaja Nicholas “guerri” Nogueira halusi erottaa Piovezanin kokoonpanosta, koska koronan aikana tyttöystävien lennättäminen tapahtumiin ei tulisi kuuloonkaan.

“Hän (Guerri) halusi minut ulos joukkueesta, koska meitä kiellettiin ottamasta tyttöystäviämme mukaan tapahtumiin tuolloin. Vietin puolitoista vuotta näkemättä äitiäni ja 9 kuukautta näkemättä tyttöystävääni, koska minulta kiellettiin se. En voinut elää sosiaalista elämää, en juoda, en tupakoida, en voinut käyttää nikotiinia rauhoittumiseen, en voinut stressata enkä voinut valittaa. Minulle sanottiin vain ‘Sinun täytyy olla parempi urheilija, sinun on oltava johtaja, et voi valittaa.’ ”

Piovezan paljasti vielä striimissään, että Gabriel “Fallen” Toledo ei ollut FURIA:n ykkösvalinta viime kesänä, kun brassilegenda liittyi joukkueeseen. FURIA oli tiedustellut myös toisen legendaarisen pelaajan, Marcelo “coldzera” Davidin, halukkuutta liittyä joukkueeseen ennen kuin Fallenin lisäämiseen päädyttiin.

Kuva: PGL Stephanie Lindgren Lähde: Dust2