SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FunPlus Phoenixille kova tappio ESL-liigassa – Kaksi seuraavaa ottelua ratkaisevat jatkon
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 11.03.2021 10:00

Jesse “zehN” Linjalan joukkue FunPlus Phoenix pelasi tänään kolmannen ottelunsa 750 000 dollarin palkintopotilla varustetun ESL Pro Leaguen 13. kauden runkosarjassa. Linjalan lisäksi CS:GO-joukkueessa pelaa väliaikaispelaajana myös suomalainen Miikka “suNny” Kemppi.

Joukkue kohtasi illan yhteenotossa tanskalaisen Heroicin, jota vastaan se lähti selvänä altavastaajana: Heroic on rankattu tällä hetkellä lajin maailmanlistan sijalle 13, FunPlus Phoenix taasen sijalle 19.

Jo ensimmäisen erän (Inferno) alussa tulikin selväksi, millainen tasoero joukkueiden välillä oli. Heroic pamautteli välittömästi neljän pisteen voittoputken, joka ei suinkaan jäänyt erän viimeiseksi. Vaikka FunPlus Phoenixin onnistuikin naputella myös omaa pistesaldoaan, ei se saanut vastustajaa kiinni, vaan Heroic vei erävoiton pistein 16-10.

Toisessa erässä (Overpass) FunPlus Phoenixin onnistui parantamaan peliään ja laittamaan Heroic selkä seinää vasten. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan tanskalaisjoukkue vei toisen ja ratkaisevan voiton 16-13-tuloksella.

Tappio jättää FunPlus Phoenixin runkosarjan 1-2-voittotulokseen. Tällä hetkellä se on sijoittunut lohkonsa neljänneksi, pudotusuhan alle. Joukkueella on edessään vielä kaksi ottelua, joiden myötä se voi nostaa sijoitustaan. Näistä ensimmäinen pelataan huomenna klo 16:30 saksalaista BIGiä vastaan.

Ottelu on katsottavissa suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: FunPlus Phoenix