SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FREE! to play CS:GO Cup tulee – Ilmoittaudu pian!
  • Joni
    Ojala

FREE! to play CS:GO Cup tulee – Ilmoittaudu pian!

julkaistu: 13.07.2020 13:00

Pelaajat.comin sivuilta monille tutuksi tullut Free kevytyrittäjäpalvelu järjestää torstaina 16.7. kotimaisille Counter-Strike-faneille avoimen FREE to play CS:GO Cup -turnauksen.

“Haluamme olla helpottamassa kilpapelaajien arkea hoitamalla tylsät laskutushommat, jotta pelaajat saavat keskittyä olennaiseen, eli siihen pelaamiseen. Toki asiaa auttaa myös se, että meillä on talossa töissä paljon pelaamisesta kiinnostunutta väkeä ja onhan nämä pelitapahtumat aivan mielettömän siistejä!”, FREE! palveluiden markkinointijohtaja Miikka Mannio kertoo.

Turnauksen ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 13.7. kello 18:00. Nopeimmat 64 joukkuetta otetaan mukaan. Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu tästä linkistä.

Turnaus pelataan torstaina 16.7. tasan kello 14.00 alkaen best of 1 -formaatilla aina finaaliin asti. Finaaliin pääsevät joukkueet pelaavat ottelunsa best of 3 -formaatilla. Pelikierrokset alkavat aina edellisten pelien loputtua. Peli aloitetaan heti, kun molempien voittaneiden joukkueiden aiemmat ottelut ovat päättyneet. Finaalia ennen pidetään lyhyt tauko, mutta muuten pelit pyritään aloittamaan ilman viivästyksiä.

Mannio odottaa turnaukselta tekemisen meininkiä, pelaamisen iloa ja hauskoja hetkiä jaettuna samanhenkisten tyyppien kanssa. Hän myös kertoo keitä suomalaisia pelaajia FREE! seuraa aktiivisesti.

“Meillä seurataan aika pitkälti Helsinki REDSin otteluita, kun teemme heidän kanssaan yhteistyötä. Myös meidän Mikko “MJA” Asplundin otteet serverillä ovat todella upeaa katseltavaa. Jos ei olisi niin kova kundi koodaamaan, niin olisi varmaan matkalla CS-ammattilaiseksi”.

FREE! to play CS:GO Cup striimataan Twitch.tv-sivustolle Pelaajat.comin kanavalta. Juontajina kuullaan muun muassa kotimaiselle CS:GO-yleisölle tuttua Arttu “Olvari” Hämäläistä.

Tarkemmat turnaussäännöt voi lukea FaceIt-sivuilta.