SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FPS-guru shroud laukoo: CS2 helpompi kuin Valorant!
  • Saara
    R

FPS-guru shroud laukoo: CS2 helpompi kuin Valorant!

julkaistu: 25.09.2023 18:55

FPS-stara Michael “shroud” Grzesiek väittää uskaliaasti, että Valorant on tällä hetkellä genrensä yköspeli.

Shroudilla on pitkä historia ensimmäisen persoonan ammuntapelien eturivissä. Alun perin hän pelasi ammattimaisesti Counter-Strikea. Viisivuotisen kilpauran jälkeen hän eläköityi ja ryhtyi täysipäiväiseksi striimaajaksi. Sisällössään hän keskittyy suurimmaksi osaksi hänen FPS-taituruuteensa Apex Legendsin, Valorantin ja CS:n parissa. Valorantiakin hän on taannoin pelannut kilpatasolla Sentinels-tiimissä.

Siispä shroudin mielipiteitä kyllä kuunnellaan.

Kokemuksensa myötä shroud on todennut aiemmin, että Valorant on helpompi peli kuin Counter-Strike. Äskettäin hän muutti mielipidettään.

Näin Counter-Strike 2:n julkaisun ovella shroud intoutui jälleen vertailemaan kilpakumppaneita, ikänestori-CS:ää ja värikästä Valorantia. Nyt hän on sitä mieltä, että CS2 on ehdottomasti iisimpi kuin Valorant.

-Minäpä selitti. Ette vain ymmärrä. Jos s1mple siirtyisi Valorantiin, ei hän pärjäisi, shroud perusteli saatuaan kavereiltaan vastalauseita striimissä.

Siinä missä Counter-Strike: Global Offensive tunnetaan keskittymisestään pelin mekaaniseen puoleen sekä suoraviivaisesta strategiastaan, testivaiheessa viipyilevää CS2:ta shroud on useampaan otteeseen kritisoinut siitä, että se muistuttaa enemmän Valorantia. Nyt näyttää siltä, että uudistusten myötä Counter-Strike 2 on edeltäjäänsä simppelimpi ottaa haltuun.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Valve / shroud