×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fnatic voitti ensimmäisen Flashpoint-ottelunsa – Otto “OttoNd” Sihvon c0ntact kaatui 2-1
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 12.11.2020 09:00

Flashpoint Season 2 -turnaus lähti käyntiin eilen. Turnauksen toisena päivänä suomalaiset fanit saivat kannustaa Otto “OttoNd” Sihvon eurooppalaista c0ntact Gamingiä ruotsalaista Fnaticia vastaan.

Ensimmäisenä karttana pelattiin c0ntactin valitsema Mirage. c0ntact onnistui aloittamaan turnauksen voittamalla pistoolikierroksen terroristien puolella. Vaikka ruotsalaisista odotettiin vahvaa voittajaa, sujui ottelu joukkueiden välillä todella tasaisesti. Ensimmäinen puolisko päättyi c0ntactin 8-7 voittoon. Puolien vaihduttua Fnatic onnistui voittamaan pistoolikierroksen. Toinen puolisko jäi eurooppalaisilta huomattavasti huonommaksi. Fnatic onnistui voittamaan kartan vahvasti luvuin 16-10.

Toisena karttana nähtiin Fnaticin valitsema Train. Fnatic aloitti kartan voittamalla pistoolikierroksen terroristien puolella. Toinen kartta alkoi c0ntactille vahvasti. Fnatic onnistui kuitenkin kierroksen lopussa kirimään eurooppalaisia kierrospisteissä. c0ntact päätti ensimmäisen puoliskon tutulla 8-7 voitolla. Puolien vaihduttua Fnatic voitti jälleen pistoolikierroksen. Pistoolikierroksen voitto jäi kuitenkin lopulta vain pieneksi lohdutukseksi, sillä c0ntact johti karttaa täysin toisella puoliskolla. c0ntact voitti kartan luvuin 16-9.

Kolmantena karttana pelattiin Overpass. Fnatic jatkoi pistoolikierroksien voittoaan jälleen, tällä kertaa CT:n puolella. Kolmas kartta alkoi jälleen edellisten tapaan tasaisesti. Loppua kohti c0ntact alkoi kuitenkin tippua vauhdista. Fnatic voitti ensimmäisen puoliskon luvuin 9-6. Puolien vaihduttua Fnatic jatkoi pistoolikierroksien dominointia. c0ntact ei onnistunut pääsemään peliin mukaan enää ensimmäisen puoliskon alun tavoin. Fnatic päätti viimeisen kartan 16-8 voittoon.

Ottelun voittanut Fnatic suuntaa A-lohkon ylemmän sarjan finaaliin, jossa heitä vastaan astuu MAD Lions. c0ntact ei ole kuitenkaan vielä ulkona turnauksesta, sillä he pelaavat alemmassa sarjassa Team Dignitasta vastaan lauantaina.