SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fnatic täydensi CS-joukkuettaan kolmella pelaajalla – Debytoivat heti Elisa Masters Espoo -turnauksessa
  • Perttu
    Leinonen

Fnatic täydensi CS-joukkuettaan kolmella pelaajalla – Debytoivat heti Elisa Masters Espoo -turnauksessa

julkaistu: 28.11.2023 09:52

Uudelleenrakennusta parhaillaan suorittava Fnatic on julkaissut uudet Counter-Strike joukkueensa pelaajat. Fnatic tiedotti kolmen pelaajan sopimuksista eilen X:ssä.

Fnaticin uudelleenrakennus tuli ajankohtaisesti viimeistään, kun joukkue menetti William “mezii” Merrimanin Vitalityyn. Seuraavaksi Frederik “roeJ” Jorgensen siirtyi Preasyyn ja viimeisimpänä joukkueen pelisisäisenä johtajana toiminut Christopher “dexter” Nong asetettiin penkille.

Nyt Fnatic onkin julkaissut uudet pelaajat jäljelle jääneen kaksikon ruotsalaisen CS-ikonin Freddy “KRIMZ” Johanssonin ja ranskalaisen AWP-pelaaja Aurelien “afro” Drapierin ympärille.

Lisää ranskalaisverta joukkueeseen Afron rinnalle tuo Alexandre “bodyy” Pianaro, joka on pelannut Afron kanssa jo vuosia aikaisemmin yhdessä joukkueissa kuten HEET, DBL PONEY ja LDLC. Pianaro on viimeisemmäksi edustanut Falconsia. 26-vuotiaalta Pianarolta löytyy kokemusta myös G2:sta. jossa hän oli voittamassa useita turnauksia vuosina 2016-2019.

Pianaron vastuulle tulee Fnaticissa pelinsisäisen johtajan rooli.

Kokeneen Pianaron lisäksi joukkueeseen hankittiin nuorta osaamista, kun Fnaticin joukkueen täydentävät 21-vuotias slovakialainen Matus “MATYS” Simko ja 18-vuotias saksalainen Can “kyuubii” Ali.

MATYS kiinnitti Fnaticin mielenkiinnon hyvillä otteillaan slovakialaisessa Sampi:ssa. Aikaisemmin MATYS on edustanut myös tsekkiläistä Enterprisen joukkuetta, joten pesti on nuorukaiselle ensimmäinen kansainvälisissä ympyröissä.

Kyuubiia pidetään yhtenä lahjakkaimmista saksalaisista nuorista CS-pelaajista. SANGAL:a, NGL:tä ja Sproutia aikaisemmin urallaan edustanut Kyuubii joutuu ahkeroimaan pysyvän sopimuksen eteen, sillä hän liittyy joukkueeseen ensin koe-ajalle.

Uusittu Fnatic viisikko nähdään ensimmäistä kertaa tulessa Espoossa pelattavassa Elisa Masters Espoo 2023 -turnauksessa, joka polkaistaan käyntiin keskiviikkona. Fnatic kohtaa turnauksen avausottelussaan GamerLegionin.

Kuva: Fnatic Lähde: HLTV