SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Flashpoint tauolle koronan tieltä – HAVUn pelit siirtyvät tulevaisuuteen
  • Aleksi
    Majander

Flashpoint tauolle koronan tieltä – HAVUn pelit siirtyvät tulevaisuuteen

julkaistu: 17.03.2020 10:44

Los Angelesissa pelattava CS:GO-miljoonaliiga Flashpoint ilmoitti viime yönä pelitauosta. Koronaviruksen aiheuttama huoli sai kahdentoista joukkueen liigan asettamaan studiopelit tauolle, kun järjestäjät selvittävät mahdollisuuksia siirtää pelit online-ympäristöön.

Pelitauon taustalla on Yhdysvaltain tautikeskuksen suositus välttää yli viidenkymmenen hengen kokoontumisia. Los Angelesin pormestari julisti myös torjuntatoimet, jotka sulkivat muun muassa baarit, elokuvateatterit, yökerhot ja salit.

Muutos vaikuttaa myös suomalaispelaajiin, sillä liigaan osallistuvat HAVU ja c0ntact Gamingiä edustava Otto “OttoNd” Sihvo aloittivat kautensa Los Angelesissa jo viime perjantaina. Joukkueiden oli määrä kohdata tänä iltana lohkonsa voittajien finaaleissa, mut nyt ottelu on siirretty tulevaisuuteen.

Flashpointin järjestäjien mukaan otteluiden jatkamisesta ilmoitetaan, kunhan järjestäjät voivat varmistaa, että jokaiselle joukkueelle löytyy kotipaikka, josta pelaamista voidaan jatkaa. Matkuskieltojen ja karanteenikehotteiden kasvaessa tämä luultavasti tarkoittaa, että joukkueet jäävät Los Angelesiin kotiinpaluun sijasta.

Flashpoint lupaa ilmoittaa otteluiden uudesta aikataulusta heti, kun mahdollista.

Lähde: Flashpoint

Kuva: HAVU