SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Flash Gamingin perustaja arvostelee Kiinan Counter-Strike skenen rehellisyyttä
  • Toimitus

Flash Gamingin perustaja arvostelee Kiinan Counter-Strike skenen rehellisyyttä

julkaistu: 05.01.2019 07:00

Eilen kiinalaisen Flash Gamingin perustaja “Enndy” ilmoitti ettei Flash Gaming jatka enää Counter-Striken parissa. Ilmoitus tuli vain muutama päivä sen jälkeen, kun tiimi oli lainannut YuLun “Summer” Cain ja YuanZhang “Attacker” Shengin TyLoohon. Tiimiin jäänyt kolmikko KunHua “LOVEYY” Bai, Yangyang “ayaya” Zheng ja QiFang “Karsa” Su siirtyvät nyt vapaiksi agenteiksi.

Enndy väittää, että kiinalaisessa Counter-Strikessa piilee pinnan alla useita ongelmia, mukaanlukien huijausta, pelien ennalta sopimista, pelaajien turvallisuuden riskeeraamista ja muuta. On huhuttu, että tuhansia Yenejä siirtyisi tileiltä tileille jotta GOTV demoihin päästäisiin käsiksi ja pelaajien sijainteja pystyttäisiin paljastamaan.

Enndy myös sanoo, että kiinalaisen CS:GOn julkaisija Perfect World ei olisi kiinnostunut ongelmista, vaikkakin tämä vaikuttaa oudolta huomioiden kuinka tarkasti Valve valvoo ja hoitaa kilpailuhenkeä rikkovia ongelmia.

“Vaikka Flash Gaming on hajonnut, toivon silti muutosta kiinalaiseen CS:GO skeneen. Toivon että pelin jakaja tekee kovaa töitä ratkaistakseen nämä ongelmat. Toivon että CS:GO fanit oppivat epäreiluudesta kiinalaisen CS:n parissa ja nousevat pelaajien puolelle eivätkä vain sokeasti kannata tiimejä. Ehkä tämä auttaa kiinalaista CS:GOta näkemään auringonvaloa jälleen ja kun sininen taivas palaa näkyviin saattaa myös Flash Gaming tehdä paluun!

Enndy jakoi näkemystään asiaan redditissä.

Kaikki katseet siirtyvät nyt varmasti kiinalaisiin pelaajiin, jotka edustavat tiimejään tulevassa IEM Katowice Majorin Asia Minorissa ja itse turnauksen lohkovaiheessa. Näitä tiimejä ovat ViCi Gaming ja CyberZen minorissa ja TyLoo lohkovaiheessa.

Lähde: dotesports