SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FaZen kokoonpanoon kaivattuja muutoksia – Brassitähti siirtyy joukkueen penkille
  • Onni
    Koponen

FaZen kokoonpanoon kaivattuja muutoksia – Brassitähti siirtyy joukkueen penkille

julkaistu: 01.06.2021 19:11

Faze Clan on penkittänyt brasilialaistähti Marcelo “coldzera” Davidin. Päätös on seurausta joukkueen syöksykierteestä koko vuoden ajan, jota ei pelastanut edes Finn “karrigan” Andersenin ja Russel “Twistzz” Van Dulkenin hankinnat.

Joukkueen fanit ovat olleet siirtoon todella pettyneiltä, sillä David on ollut yksi joukkueen parhaista pelaajista tänä vuonna, saavuttaen 1.08 ratingin. Monet odottivat penkityksen kohteeksi norjalaista Håvard “rain” Nygårdia, jonka suoritukset eivät ole olleet parhaalla mahdollisella tasolla viimeaikoina.

FaZe ei ole onnistunut kapuamaan turnausten huippusijoille koko vuonna, ja viimeisin pettymys joukkueen faneille tapahtui Euroopan ensimmäisessä RMR-turnauksessa, kun FaZe sijoittui koko turnauksen viimeiseksi. Pettymykset jatkuivat maanantaina, kun CS:GO-joukkueiden maailmanlista päivittyi, ja FaZe putosi listan 25. sijalle. Se on alin sijoitus koko joukkueen historiassa.

Tietoa Davidin korvaajasta ei vielä ole, mutta korvaajaksi on huhuiltu ruotsalaislegenda Olof “olofmeister” Kajbjeria, joka poistui joukkueesta viime helmikuussa. Ruotsalaispelaaja on kuitenkin viimeaikoina harjoitellut muun joukkueen kanssa, joten Kajbjerin paluu tuntuu luontevimmalta vaihtoehdolta.

coldzera on pelannut FaZessa vuoden 2019 syksystä asti, jolloin joukkue hankki hänet yhdessä Helvijs “broky” Saukantsin kanssa korvaamaan Filip “NEO” Kubskin ja Ladislav “GuardiaN” Kovácsin.

Brasilialaisen uudesta osoitteesta ei ole myöskään minkäänlaista tietoa, mutta fanit ovat toivoneet hänen siirtyvän takaisin kokonaan brasilialaiseen kokoonpanoon.

coldzera voitti kaksi major-turnausta ja sijoittui kummassakin turnauksessa arvokkaimmaksi pelaajaksi, kun hän pelasi brasilialaisessa Luminosity Gamingissa ja myöhemmin saman kokoonpanon kanssa SK Gamingissa. Hänet on myös valittu kaksi kertaa peräkkäin maailman parhaaksi pelaajaksi.

FaZe Clan pelaa seuraavan turnauksensa, BLAST Premier Spring Final 2021:n kahden viikon päästä, joten viides pelaaja selviää viimeistään siellä.

Kuvalähde: ESL

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt