SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FaZen entinen valmentaja kommentoi coldzeran penkitystä – Oliko coldzera huono joukkuekaveri?
  • Onni
    Koponen

FaZen entinen valmentaja kommentoi coldzeran penkitystä – Oliko coldzera huono joukkuekaveri?

julkaistu: 02.06.2021 19:00

Yksi CS:GOn parhaista pelaajista ikinä, Marcelo “coldzera” David kertoi eilen siirtyvänsä joukkueensa FaZe Clanin penkille. Tilanne ei sinänsä tullut yllätyksenä, sillä FaZe on kärsinyt koko vuoden ongelmista, joita ei korjannut edes Finn “karrigan” Andersenin hankinta. Andersenia pidetään yhtenä parhaista pelinsisäisistä johtajista.

Myöhemmin tilanne kuitenkin muuttui oudoksi, sillä melkein kaksi vuotta FaZen valmentaja toiminut Janko “YNk” Paunovic kommentoi penkitystä Twitterissä tällä tavalla:

“Vaikuttaa siltä, että ongelmat jotka vaivasivat joukkuettamme jatkuivat vielä sen jälkeen kun NiKo [Nikola Kovač, entinen FaZen pelaaja] ja minä lähdimme. En voi sanoa olevani yllättynyt mutta olen varma että FaZe tulee hyötymään tästä pitkällä aikavälillä.”

Hän kommentoi tilannetta vielä myöhemmin:

“Cold [coldzera] pystyy yhä pelaamaan todella korkealla tasolla, toivottavasti tämä tilanne nöyrtää häntä hieman ja hän tulee takaisin piristyneenä, oli se sitten FaZe tai joku muu joukkue”

Moni Twitter-käyttäjä oli ihmeissään twiiteistä, sillä niistä käy ilmi, että coldzera oli huono joukkuekaveri ja ehkä jopa piti itseään muita parempana.

YNk valmensi FaZea vuoden 2019 tammikuusta vuoden 2020 lokakuuhun.

Eilen illalla myös tunnettu toimittaja neL twiittasi kiinnostavan faktan. coldzera pelasi FaZessa vuoden 2019 syyskuusta asti, mutta hän ei ikinä pelannut joukkueen kanssa major-turnausta koronaviruspandemian takia.

Kuvalähde: coldzera

Tuoreimmat uutiset: