SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
karriganOUT
  • Toimitus

FaZe teki rosterimuutoksia – karrigan penkille

julkaistu: 16.12.2018 15:09

Tämä vuosi ei ole ollut mennyt nappiin FaZen kannalta ja pidempään on jo odotettu, mitä muutoksia tiimi tulee tekemään kokoonpanoonsa. Siitä lähtien, kun Niko otti harteillensa pelin sisäisen johtajan roolin oli jo tiedossa, että karrigan olisi todennäköisin poistuja kokoonpanosta.

FaZe nosti  karriganin ollessa tiimissä seitsemän pokaalia mukaanlukien esim. ELEAGUE CS:GO Premier 2017 ja Intel Extreme Masters XIII – Sydney turnaukset joitten finaaleissa FaZe kaatoi tällä hetkellä maailman parhaan tiimin Astraliksen. Tänä vuonna tiimillä ei kuitenkaan ole mennyt hyvin ja tiimi on nyt 5. maailman rankingissa ja se on nähty näin matalalla viimeksi 2017 syyskuussa.

FaZen kokoonpano eteenpäin mentäessä:

Nikola “NiKo” Kovač
Olof “olofmeister” Kajbjer
Håvard “rain” Nygaard
Ladislav “GuardiaN” Kovács

Finn “karrigan” Andersen (penkillä)
Robert “RobbaN” Dahlström (valmentaja)

On liikkunut paljon huhuja, kuka voisi olla mahdollinen korvaaja karriganille ja nikon siirryttyä johtajan rooliin on varmasti halutuin pelaaja ollut s1mple. FaZella on varat ostaa pelaaja kuin pelaaja jos pelaajat itse haluavat siirtoa, mutta kaikki tämä on vain spekulointia ja varmuus saadaan vasta, kun FaZe itse kommentoi asiaa.

Lähde ja kuva: FaZe